1977 yılında Bolu'da kurulan ve bugün dünyanın en gelişmiş teknolojisiyle donatılan Filiz Gıda, yıllık 86 bin ton'luk üretim kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük makarna üreticisi konumunda. Kaliteli üretimle 1994 yılında İSO 9002 belgesi alan Filiz, tüketiciye dünya standartlarına uygun ürün sunabilmek için Barilla şirketiyle ortak oldu. Ürünlerinde en kaliteli buğday olan 'Durum Buğdayını' kulanan Filizin, ürünleri arasında; Filiz Makarna, Filiz Zenginleştirilmiş Makarna,(domatesli, ıspanaklı, kepekli, acı biberli ve sütlü) Filiz Bulgur ve Filiz İrmik bulunmaktadır. Yaklaşık 300 kişiye isdihdam sağlayan Filiz Gıda'nın Genel Müdürü Serdar Sarıgül, kriz döneminde üretimi arttırdıklarının altın çizdi. Fabrikalarındaki üretimin el değmeden gerçekleştiğini hatırlatan Sarıgül, makarnanın "ana yemek" kategorisine ulaşması için yeni proje hazılıklarında olduklarını kaydetti.~|~
Filiz mi? Çok leziz
1977 yılında Bolu'da kurulan ve bugün dünyanın en gelişmiş teknolojisiyle donatılan Filiz Gıda, yıllık 86 bin ton'luk üretim kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük makarna üreticisi konumunda. Kaliteli üretimle 1994 yılında İSO 9002 belgesi alan Filiz, tüke
28 Mayıs 2002 Salı 00:00
