21 Ağustos 2016 Pazar 16:19
214 Okunma
Gaziantep lezzetleri İstanbul’da
Yaklaşık 500 farklı yemek türünü içinde barındıran lezzetlerin sunulduğu Gaziantep Mutfağı, Shangri-La Bosphorus İstanbul’un ödüllü Executive Şefi Olivier Pistre’nin Fransız dokunuşları ve Gaziantep’in deneyimli şefleri Ragıp Güzelbey ve Doğa Çitçi’nin hazırladığı özel menü ile Gaziantep Yemek Festivalin’de bir araya geliyor. Gaziantep Yemek Festivali, Gaziantep’in ileri gelenlerinin katılacağı bir davet ile başlayacak. Festivalde iki hafta boyunca, katmerden kebap çeşitlerine, baklavadan çorbalara ve daha pek çok yöresel lezzet sunulurken, Antep usulü şerbet ve menengiç kahvesi menünün vazgeçilmezleri arasında yer alacak. 53 yılı aşkın süredir Gaziantep, Türk ve Dünya mutfakları üzerinde araştırmalar yapan Ragıp Güzelbey, Antep mutfağını ‘çeşitliliği, farklı aromaların birbirleri ile buluşması’ olarak tanımlıyor. 
EKONOMİ SERVİSİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100