Bu haber kez okundu.

Kestane balı ‘gurme bal’ oldu
Kestane balı koyu rengi ve keskin tadıyla öne çıkıyor. Kestane balı, özellikle kış aylarında ve sezon değişimlerinde düşen bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Bu çerçevede Adana'nın Kozan ilçesinde 1995'te kurulan ve adını Anavarza Antik Kenti'nden alan Anavarza Bal, Türkiye'nin ilk markalı 'kestane balı'nı piyasaya sürdü. Anavarza kestane balı Düzce, Zonguldak ve Kastamonu yörelerinden derleniyor. EKONOMİ SERVİSİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100