Bu haber kez okundu.

Tavuk etini gençler tüketiyor
Piliç eti üretiminin 2025 yılında 3.4 milyon tona ve kişi başı tüketimin de 35 kiloya ulaşmasının beklendiğini ifade eden Abalıoğlu, \"2012’de ise sektör miktar olarak yüzde 6 oranında büyüyerek, ülkemizin dünya piliç eti üretiminde 8. sıraya yerleşmesine katkı sağladı” dedi. EKONOMİ SERVİSİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.