logo
28 MART 2024

"Gerçek olamaz dedim"

Kupadaki Çaykur Rizespor maçıyla sahalara hızlı bir dönüş yapan Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, form tutmuş ve takıma girmişken sakatlanmasının kendisi için kötü olduğunu söyledi
05.05.2016 00:00:00
Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, sakatlık sürecini Goal'e anlattı. 22 yaşındaki Sinan Gümüş, kısa sürede Galatasaray'ın parlayan yıldızlarından biri haline geldi. Sakatlığını atlatan genç oyuncu, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte tekrar formasına kavuştu. Goal, Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş ile yaşadığı sakatlık süreci, Türkiye'deki hayatı ve gelecek planları hakkında konuştu.

Yaşadığın adale sakatlığının ardından kendini nasıl hissediyorsun?
Sinan Gümüş: Birkaç gündür takımla birlikte çalışıyorum. Çalışmalarım elbette sakatlıktan önceki kadar kolay geçmiyor ancak her geçen gün eski gücüme yaklaştığımı hissediyorum.

Düzenli olarak forma giymeyi başladığın dönemde sakatlandın. Sakatlığın için teşhis konduğunda neler düşündün?
Sinan Gümüş: 'Gerçek olamaz' diye düşündüm. Çok uzun süreli bir çalışmanın ardından hedeflerime ulaşmaya başlamıştım ve takımın önemli bir parçası olmuştum. Daha sonra yaşadığım sakatlık nedeniyle haftalarca takımdan uzak kaldım. Tek odaklandığım şey bir an önce iyileşmekti. Çünkü takımdaki yerimi kaybetmek istemiyordum. Bunun için gerçekten emek vermiştim. Ama ne yazık ki ne zaman sakatlanacağınızı seçemiyorsunuz...

Sinan Gümüş, 6 Şubat'ta Torku Konyaspor ile oynanan maçta sakatlanmıştı

Sakatlanmadan önce çok iyi bir ritim yakalamıştın. İstanbul'a ilk geldiğin dönemlerde ise fazla süre alamadın. Bu gelişimi nasıl başardın?
Sinan Gümüş: Her zamankinden farklı şeyler yapmadım. Stuttgart'tan Galatasaray'a geldiğimde bunun benim için büyük bir adım olduğunu biliyordum. Her zaman sabırlı olup çok çalışmam gerektiğinin bilincindeydim. Maç kadrosunda olmadığım zamanlarda maç tecrübesi kazanmak için A2 takımıyla sahaya çıktım. Antrenmanları ise her zaman bir fırsat olarak gördüm. Teknik direktörümüzün bana inanması için her şeyi yaptım, beslenmeme çok dikkat ettim. Tüm bunların da ödülünü almış oldum. Sırrım buydu diyebilirim.

Yaklaşık iki yıldır Türkiye'de, İstanbul'dasın. Bu noktaya gelebilmek için uzun bir süre sabrettin. Bunu nasıl başardın? Sonuçta ilk başlarda A2 takımındaydın...
Sinan Gümüş: Her genç oyuncu olabildiğince kısa süre içinde oynamaya başlamak ister. Ama ben zorlu bir yolda olduğumu biliyordum. Bu yüzden kendimi baskı altına sokmadım ve adım adım, üzerine koyarak ilerledim. Doğu olanı yaptığımı da şimdi daha iyi görüyorum.

Sakatlanmadan önce çıktığın beş maçta yedi gole imza atmıştın ve belki gerisi de gelecekti... Bu çıkışını nasıl gösterdin? 
Sinan Gümüş: Kendimi gösterme şansı buldum. Sonuçta 5-10 dakikalık dilimlerde oynamak, o kısa süreler içinde kendinizi gösterebilmek çok zor. Özel bir şeyler vermiş olmanız gerekiyor. Bense her zaman kendimi hazır tuttum. Teknik direktörümüz her an bana görev verecekmiş gibi davrandım. Bu şekilde de çalışarak yoluma devam edeceğim ki istikrarı yakalayabileyim.

En güçlü yanlarını neler olarak görüyorsun?
Sinan Gümüş: Driplinglerime ve bitiriciliğime güveniyorum. Her zaman en iyi şekilde sonuca varmak, yakaladığım pozisyonları gole çevirmek istiyorum. Ama diğer yandan daha geliştirmem gereken birçok yönüm olduğumu da biliyorum. Mesela maç içersinde savunmaya da fazla yardım etmem gerekiyor.

Altyapı eğitimini Stuttgart'ta aldın. Bize biraz bundan bahseder misin? Altyapıda çalışmalar nasıldı?
Sinan Gümüş: Stuttgart altyapısı her zaman yüksek standartlara sahip olmuştur. Orada öğrendiğim şeyler taktik ve teknik ağırlıklıydı ve gerçekten harikaydı. Çok disiplinli olan antrenörlerle çalıştım. O günlerde bu şansı bulabildiğim için Stuttgart'a minnettarım.

Galatasaray'a olan transfer sürecine gelelim...
Sinan Gümüş: Galatasaray ile ilk temasa geçtiğimde teknik direktör Roberto Mancini'ydi. O dönem Stuttgart ile sözleşmem devam ediyordu. Cesare Prandelli'nin Galatasaray'ın başına geçmesiyle birlikte kulübün baş gözlemcisi Emre Utkucan beni takibe aldı. Daha sonra bana inandığını ve iyi bir potansiyele sahip olduğumu söyledi. Stuttgart ile sözleşmem sona erdiğinde ise Galatasaray transfer için çok istekliydi. Ben de başından beri bunu istiyordum ve bir anda kendimi sadece televizyondan bildiğim birçok milli ve yıldız futbolcuyla yan yana çalışırken buldum.

Daha sonra?
Sinan Gümüş: Takımda saygı duyduğum, çok önemli isimler vardı ve onların ne kadar iyi olduklarını görünce ekstra çalışmalara kalmaya başladım. Sonra maç ritmimi yakalayabilmek ve konsantrasyonumu kaybetmemek için kulübün altyapı takımlarıyla maçlara çıktım. Bu başlarda benim için pek kolay olmadı ama bunu kabullenmek orundaydım. Motivasyonum her zaman yüksekti çünkü kendimi herkese göstermek istiyordum.

Takımda Lukas Podolski ve yarım sezonluğuna Kevin Grosskreutz ile birlikteydin. Senin için Almanca konuşabileceğin birilerinin olması önemli miydi?
Sinan Gümüş: Elbette. Kendimi daha rahat hissetmeme yardımcı olan bir durumdu. Wesley Sneijder de Almanca konuşabiliyor. Bu önemli bir avantajdı çünkü takım arkadaşlarımla daha iyi iletişim kurabildim. Diğer arkadaşlarımla da çok iyi anlaşıyorum. Dil konusunda artık fazla sıkıntı yaşamıyorum. Mesela Fernando Muslera ile de çok yakınız.

Kevin Grosskreutz'un yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsun?
Sinan Gümüş: Herkesin yapısı farklıdır. Almanya'dan hiç kopmamış ve dil bilmeyen birisi olarak kendinizi evinizdeymiş gibi hissedemezsiniz. İstanbul'da yaşayan çok fazla yabancı oyuncu var. Kimisi çok seviyor, kimisi ise başa çıkmakta zorlanıyor. Ne yazık ki Kevin aramızdan ayrıldı...

20 yaşında Pfullendorf'dan ayrılıp İstanbul'a geldin. İstanbul'daki hayatın nasıl gidiyor?
Sinan Gümüş: Ben aileme çok düşkünüm. Anne ve babam bana her zaman olduğu gibi İstanbul'a gitme konusunda da destek oldu. Pfullendorf'da yetiştim ama bir anda kendimi dünyanın en büyük metropollerinden olan İstanbul'da buldum. Çok büyük bir değişiklikti benim için. İstanbul'u öğrenmek zordur ama ben zaten tatillerimi her zaman Türkiye'de geçiriyordum. Kulübün de çok büyük desteği oldu. Emre Utkucan'ın da bana yardımları büyüktü.

Bir anlamda sana babalık yapıyor diyebilir miyiz?
Sinan Gümüş: (Gülerek) Hayır, daha o kadar yaşlı değil! Çok iyi bir arkadaşım. Çok şey paylaşıyoruz ve bana daha iyi yapmam gereken şeyler hakkında ipuçları veriyor. İstanbul hayatında da bana çok şey öğretti ve yardımcı oldu.

Türkiye'de bu sezon yıldızını parlattın ve gözler üzerinde. Sakatlık yaşamadan önce adın Monaco ile de anılmıştı...
Sinan Gümüş: Menajerim Ersin Akan'la neredeyse her gün konuşuyoruz. Bana her zaman bu tip şeylere kulak asmamam gerektiğini söylüyor. Böyle şeyler yerine ben de sahadaki işime konsantre oluyorum. Bu şekilde de kendimi kabul ettirdiğimi düşünüyorum.

Arda Turan da Galatasaray'da yıldızını parlattı ve ardından İspanya'ya gitti. Senin de bu tip bir hedefin var mı? O'nu kendine örnek alıyor musun?
Sinan Gümüş: Arda Turan gerçekten harika bir oyuncu. Galatasaray'da da kariyerine devam edebilirdi ama farklı maceralara atılmak istedi. İlk olarak Atletico'da kendisini gösterdi ve başarılı oldu. Şimdi de Barcelona forması giyiyor... Elbette böyle bir kariyer her oyuncunun hayâlidir.

Oyun tarzın nedeniyle birçok kesim tarafından 'Türk Robben' olarak lanse ediliyorsun. Robben'i kendine rol model olarak görüyor musun?
Sinan Gümüş: Özellikle hızı ve bitirici yönüyle kendisi kesinlikle rol modelim diyebilirim. Ondan çok şey öğrenmek isterdim. Robben'e benzetilmek benim için büyük onur.

Galatasaray bu sezon ligde zirve yarışının uzağında kaldı. Ters giden şey neydi?
Sinan Gümüş: Bu sezon sakatlıkları nedeniyle uzun süreler takımdan ayrı kalan çok fazla oyuncumuz vardı. Yani bu sorunu yaşayan tek kişi ben değildim. Bu nedenle geçen yılki performansımızı tekrarlamakta zorlandık. AMa geçen sene şampiyon olup dördüncü yıldızı takmamız çok önemliydi ve bunu başardık.

Sezonu kupayla tamamlamak için önünüzdeki tek fırsat Türkiye Kupası. Galatasaray bu kupayı kaldıracak mı?
Sinan Gümüş: Umarım! Sezonu kupasız tamamlamak hem bizim, hem de taraftarımız için büyük bir hayâl kırıklığı olacak. Sezonun son düzlüğünde takımıma tekrar yardımcı olmak istiyorum. Türkiye Kupası'nı kazanırsak yeni sezon hazırlıklarına daha güvenli bir şekilde başlayacağız.
'Vatandaş' BTP'de karar kıldı
Darende'de bu gerçek oldu...
Yargıtay'da bilek güreşi sürüyor
9. turda da başkan seçilemedi
BDDK savcılığa yazı gönderdi
Seçil Erzan'ın telefonu incelenecek
Sevgi evinde şüpheli ölüm
Bebek yatağında ölü bulundu
'Rusya sadece Ruslarındır' akımına Putin'den tepki
'Ülkede 190 etnik grup var'
Saray'dan Mehmet Şimşek açıklaması
'İtibar etmeyiniz'
Terör saldırısında ölü sayısı arttı
Hayatını kaybedenler 143'e yükseldi
Bağımsız aday olan eski CHP'li başkana seslendi
'Son kez uyarıyorum!'
Kılıçdaroğlu sonunda patladı
'Bilal'e anlatır gibi son kez anlatıyorum'
"Ligden çekilmek için sponsorlarımızla görüştük"
Koç: Bize ceza verirlerse vebalini öderler
Bahçeli'den yerel seçim öncesi mesaj
'Riskli ve tehlikelerle dolu'
Erdoğan'a 'beka sorunu' göndermesi
'Perdelik kumaştan kefen giyen 7 zibidi'
"İstanbul’u yapay zeka devriminin gözbebeği yapacağız"
BTP İBB adayı Cihan Erdoğanyılmaz
Diyarbakır mitinginde İstanbul mesajı verdi
'CHP'yi, utanmadan Kürt kardeşlerimize...'
Beklenen açıklama geldi
Kadir İnanır'dan iyi haber
'Vatandaş' BTP'de karar kıldı
Darende'de bu gerçek oldu...
Yargıtay'da bilek güreşi sürüyor
9. turda da başkan seçilemedi
BDDK savcılığa yazı gönderdi
Seçil Erzan'ın telefonu incelenecek
Sevgi evinde şüpheli ölüm
Bebek yatağında ölü bulundu
'Rusya sadece Ruslarındır' akımına Putin'den tepki
'Ülkede 190 etnik grup var'
Saray'dan Mehmet Şimşek açıklaması
'İtibar etmeyiniz'
Terör saldırısında ölü sayısı arttı
Hayatını kaybedenler 143'e yükseldi
Bağımsız aday olan eski CHP'li başkana seslendi
'Son kez uyarıyorum!'
Kılıçdaroğlu sonunda patladı
'Bilal'e anlatır gibi son kez anlatıyorum'
"Ligden çekilmek için sponsorlarımızla görüştük"
Koç: Bize ceza verirlerse vebalini öderler
Bahçeli'den yerel seçim öncesi mesaj
'Riskli ve tehlikelerle dolu'
Erdoğan'a 'beka sorunu' göndermesi
'Perdelik kumaştan kefen giyen 7 zibidi'
"İstanbul’u yapay zeka devriminin gözbebeği yapacağız"
BTP İBB adayı Cihan Erdoğanyılmaz
Diyarbakır mitinginde İstanbul mesajı verdi
'CHP'yi, utanmadan Kürt kardeşlerimize...'
Beklenen açıklama geldi
Kadir İnanır'dan iyi haber

Yarı finalde iki maç oynanacak

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde iki maç oynanacak 
28.03.2024 09:30:00
Anadolu Ajansı
Yarı finalde iki maç oynanacak
Yarı finalde iki maç oynanacak

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final eşleşmelerinde yarın 2 müsabaka oynanacak.

ÇBK Mersin, yarı final ikinci maçında Beşiktaş BOA'yı ağırlayacak. Edip Buran Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 14.30'da başlayacak. İlk maçı 77-67 kazanan Mersin temsilcisi, karşılaşmada galip gelmesi durumunda seriyi 2-0'a getirerek finale yükselen taraf olacak. Beşiktaş BOA'nın kazanması halinde ise seri üçüncü maça uzayacak.

Diğer eşleşmede ise Fenerbahçe Alagöz Holding yarı final ilk maçında Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Takımlar arasındaki ikinci müsabaka ise 2 Nisan Salı günü Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak. AA

PFDK yine terse yatırdı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
27.03.2024 17:45:00 / Güncelleme: 27.03.2024 17:51:35
İhlas Haber Ajansı
PFDK yine terse yatırdı
PFDK yine terse yatırdı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası disiplin sevklerini açıkladı.

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hukuk Müşavirliği'nce 27.03.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- Fatih Karagümrük Kulübü'nün 15.03.2024 tarihinde oynanan Fatih Karagümrük-Konyaspor Trendyol Süper Lig müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Stadyum ve Güvenlik Komitesi Talimatı'nın Geçici Madde-2 uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
2- Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz'ın 16.03.2024 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Sivasspor Trendyol Süper Lig müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
3- Kasımpaşa Kulübü'nün 17.03.2024 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Galatasaray Trendyol Süper Lig müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
Kasımpaşa Kulübü idarecisi Serkan Reçber'in aynı müsabakadaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 19.03.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
4- Galatasaray Kulübü'nün 17.03.2024 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Galatasaray Trendyol Süper Lig müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
Galatasaray Kulübü görevlisi Ayhan Akman'ın aynı müsabakadaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 19.03.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,
Galatasaray Kulübü futbolcusu Günay Güvenç'in aynı müsabakadaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 19.03.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
5- Beşiktaş Kulübü İdarecisi Hüseyin Yücel'in 21.03.2024 tarihinde resmi (X) hesabından yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
6- Fenerbahçe Kulübü'nün, 13.03.2024 tarihinde Kulüp Başkanı Yıldırım Ali Koç'un basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda yer alan beyanlarının kulüp resmi sosyal medya hesabından (youtube) yayınlanması suretiyle 'sportmenliğe aykırı hareket' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
Yıldırım Ali Koç'un (Fenerbahçe Kulübü Başkanı) 13.03.2024 tarihinde kulüp resmi sosyal medya hesabında (youtube) yayınlanan beyanlarında yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
7- Galatasaray Kulübü'nün 13.03.2024 tarihinde kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) yapılan paylaşımda yer alan 'sportmenliğe aykırı hareket' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
Dursun Aydın Özbek'in (Galatasaray Kulübü Başkanı) 13.03.2024 tarihinde kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) yapılan paylaşımda yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
8- Trabzonspor Kulübü'nün, 20.03.2024 tarihinde Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda yer alan beyanlarının kulüp resmi sosyal medya hesabından (youtube) yayınlanması suretiyle 'sportmenliğe aykırı hareket' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
Ertuğrul Doğan'ın (Trabzonspor Kulübü Başkanı) 20.03.2024 tarihinde kulüp resmi sosyal medya hesabında (youtube) yayınlanan beyanlarında yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

“Hakemlerden adil olmasını istiyoruz”

Merkez Hakem Kurulu’nun dün yayınladığı görüntülerde Galatasaray ve Fenerbahçe lehine bariz hataların yapıldığının ortaya çıkması büyük takımların nasıl kayrıldığını bir kez daha gözler önüne serdi
27.03.2024 17:43:00
Ruhi Sarı
“Hakemlerden adil olmasını istiyoruz”
“Hakemlerden adil olmasını istiyoruz”
Türk futbolunda yıllardır süregelen hakem hatalarının önüne işin içine teknoloji de girmesine rağmen geçilemiyor. Merkez Hakem Kurulu'nun dün yayınladığı görüntülerde Galatasaray-Antalyaspor ve Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında hakemlerin yaptıkları bariz hatalar itirafları ile kamuoyuna yansıdı.

"Yapılacak bir hata bir takımın düşmesi demek"

Bu durumu değerlendiren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Eren Beşerler, Türk futbolu ve hakemliğinin her geçen gün kötüye gittiğini söyledi. Hakemlerin iyi bir noktaya gelmesi için futbol kamuoyunun da yanlı konuşmaması gerektiğinin altını çizen tecrübeli futbol adamı şunları söyledi; "Futbol her geçen gün kötüye gidiyor. Her hafta inanılmaz hatalar inanılmaz sıkıntılar problemler. Baktığın zaman sezon başından beri iki tane takım hakikaten kollanıyor. Bakıyorsun Galatasaray da Fenerbahçe de her ne olursa olsun bir şekilde bir şey çıkartıyorlar aradan çıkıyorlar. Bunların düzelmesi lazım. Şimdi küme düşmemeye giden takımlar oynuyor aşağıda. Bakın aşağısı cehennem çukuru oldu. Herkesin çok büyük problemleri var. Yapılacak bir hata bir takımın düşmesi demek, bir takımın düşmesi demek belki o takımın bir daha hiç çıkamaması, hatta daha altlara gidip yok olması anlamına geliyor. Bunları daha önce gördük biliyorsunuz onun için adil olmalarını istiyoruz hakemlerden."

Zaha şampiyonluğa inanıyor

Galatasaraylı futbolcu Zaha, Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulundu
27.03.2024 17:22:00
Anadolu Ajansı
Zaha şampiyonluğa inanıyor
Zaha şampiyonluğa inanıyor

Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha, "Takımımızın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde kampa giren sarı-kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Zaha, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Zaha, sezon başından bu yana 47 maç oynadıklarını, bu maçların 14-15'inde ilk 11'de forma giyme şansı bulduğunu söyledi. Sezon başında hazırlık kampı geçirmediğini ve sakat olduğunu belirten Zaha, "Uzunca bir süre oynayamadım. Buna rağmen 15 maça baktığımızda 9 gol attım. Sakatlıktan iyi bir geriş dönüş olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

"Avrupa'nın en iyi kulüplerine karşı oynadık"

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymenin kendisi için inanılmaz bir deneyim olduğuna dikkati çeken Zaha, "Takım olarak Avrupa'da en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Avrupa'nın en iyi kulüplerine karşı oynadık. Takım deneyimi de burada devreye girdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptığımız düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Antalya kampının oyuncuları birbirine daha fazla yakınlaştırdığını anlatan Zaha, "Kamplar genel olarak uzak duran oyuncuları birbirine yaklaştırır. Takımımızın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Daha önce yıllarca İngiltere'de oynadığını anımsatan Zaha, herkesin sosyal medyada o dönemki performanslarını paylaştığı kaydetti. Galatasaray'da 4 aylık sakatlıktan kurtularak sahaya döndüğüne işaret eden Zaha, "O performans 10 yıllık bir çalışma ile olmuştu. Her şey bir anda olmuyor. İlk senemde Galatasaray'da yüzde 100'ümü vermem beklenemez. Bu zaman alan bir şey." değerlendirmesinde bulundu. Zaha, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu, eşi ve oğlunun inanılmaz vakit geçirdiğini vurguladı. AA

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.