logo
24 NİSAN 2024

Kartal yara aldı: 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçta Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.
14.02.2016 00:00:00

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta Medipol Başakşehir'le 2-2 berabere kaldı ve ligde 5 maç sonra puan kaybetti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın 25. dakikasında Edin Visca'yla 1-0 öne geçen lacivert-turunculu ekip karşısında siyah-beyazlılar, özellikle Mario Gomez'le yakaladığı fırsatlardan sonuç alamayınca, soyunma odasına geride girdi. Medipol Başakşehir, karşılaşmanın 54. dakikasında bir duran top organizasyonu sonrası Mahmut Tekdemir'le farkı 2'ye çıkardı: 2-0.  Müsabakanın 78. dakikasında Cenk Tosun'un golüyle umutlanan Beşiktaş'ta, 83. dakikada sahneye çıkan Atiba Hutchinson maçın skorunu belirledi: 2-2.

Bu sonuçla ligdeki 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş, aldığı beraberlikle puanını 45'e yükseltti. Ligde iki karşılaşması eksik olan siyah-beyazlı ekip, 49 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Ligde üst üste üçüncü beraberliğini alan Medipol Başakşehir ise puanını 35'e çıkararak puan cetvelinde dördüncü sıraya yükseldi.

Deplasmanda ikinci kayıp
Bu sezon Süper Lig'de deplasmanda gösterdiği iyi performansla dikkati çeken Beşiktaş, 9. dış saha maçında ikinci kez puan kaybetti. Ligin deplasmandaki en başarılı takımı olan siyah-beyazlılar, bu maça kadar dış sahada oynadığı 8 maçın 7'sini kazanırken sadece Gençlerbirliği ile Ankara'da 1-1 berabere kalarak galip gelememişti. Ayrıca Beşiktaş'ın 5 maçlık deplasman galibiyeti serisi bu karşılaşmayla sona erdi.

Hutchinson'dan kritik siftah
Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı formayla bu sezonki ilk golünü attı. Karşılaşmanın 83. dakikasında skora dengeyi getiren Kanadalı futbolcu, alınan bir puanda önemli rol oynadı. Hutchinson, geride kalan sezon ligde 2 gol kaydetmişti. Siyah-beyazlı ekibin müsabakadaki ilk golünü atan Cenk Tosun ise bu sezon ligde 6. kez fileleri havalandırmayı başardı. 24 yaşındaki futbolcu, resmi maçlardaki gol sayısını ise 15'e yükseltti. 

Beşiktaş'ın iki topu direğe takıldı
Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir karşısında iki topu direğe takıldı. Siyah-beyazlı ekibin karşılaşmadaki en istekli futbolcularının başında gelen Mario Gomez, 38. dakikada topu direğe nişanlarken, 74. dakikadaki pozisyonda ise direği geçemeyen isim Cenk Tosun oldu. 

Oğuzhan ile İsmail tartıştı
Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ile İsmail Köybaşı, maç sırasında tartışma yaşadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında hatalı bir pası sonrası İsmail Köybaşı'ya tepki gösteren Oğuzhan Özyakup'un, 34. dakikada yarı alana yakın bir bölgedeki pozisyonun ardından da takım arkadaşını sert bir şekilde uyardığı gözlendi. İki futbolcu, yaşadıkları kısa süreli tartışmanın ardından mücadeleye devam etti. Oğuzhan Özyakup ayrıca, ilk yarının bitiş düdüğünün ardından müsabakanın hakemi Ali Palabıyık'ın yanına giderek kendisine tepki gösterdi.

Abdullah Avcı sinirlerine hakim olamadı
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın uzatma dakikalarında sinirlerine hakim olamadı. Maçta uzatma dakikalarının oynandığı sırada Medipol Başakşehir ceza alanındaki bir pozisyonun ardından hakemin verdiği korner karara sinirlenen ve kendisine ayrılan bölümü terk ederek Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bulunduğu alana kadar gelen Avcı, dördüncü hakem ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Beşiktaşlı taraftarlar da özellikle ikinci yarıda Avcı aleyhinde tezahüratlarda bulundu. 

Emre Belözoğlu'na tepki
Beşiktaşlı taraftarlar, Medipol Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu'na da tepki gösterdi. Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıktığı sırada siyah-beyazlı taraftarların aleyhinde tezahüratlarına maruz kalan tecrübeli oyuncu, 61. dakikada kazanılan korneri kullanmak için kenara doğru geldiği sırada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle bir süre köşe vuruşunu kullanamadı. Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in söz konusu bölüme doğru giderek taraftarları uyarmasının ardından köşe vuruşunu kullanan Emre Belözoğlu'na, siyah-beyazlı taraftarlar maç sırasında da tepki gösterdi. Öte yandan Emre Belözoğlu, karşılaşmanın 66. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

5 maçlık galibiyet serisi sona erdi
Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisi, Medipol Başakşehir müsabakasıyla sona erdi. Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildikten sonra çıkışa geçen siyah-beyazlı ekip, son 5 karşılaşmasında Kayserispor ve Galatasaray'ı 2-1, Osmanlıspor'u 3-2, Torku Konyaspor ve Gaziantepspor'u da 4-0'lık skorlarla yenerek 15 puan toplamıştı. Galibiyet serisi Medipol Başakşehir karşısında sona eren Beşiktaş, bu sezon üçüncü kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş'ın belalısı Medipol Başakşehir
Beşiktaş, Süper Lig'de 8 sezondur karşılaştığı Medipol Başakşehir'i aynı dönemde iki kez yenemedi. Lacivert-turunculu ekiple 8 sezondur karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, bu sezonların hiçbirinde rakibi karşısında 6 puan almayı başaramadı. Medipol Başakşehir karşısında bu sezon 4 puan toplayan Beşiktaş, ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Mario Gomez'in golleriyle 2-0 kazanmıştı. 

Visca gol sayısını 9'a yükseltti
Medipol Başakşehirli futbolcu Edin Visca, Beşiktaş karşısında bu sezonki 9. golünü attı. Karşılaşmanın 25. dakikasında takımını öne geçiren isim olan 25 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de son 4 maçta üçüncü kez fileleri havalandırmayı başardı. Medipol Başakşehir'in müsabakadaki ikinci golünü kaydeden Mahmut Tekdemir ise bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Maçtan Dakikalar
11. dakikada Gökhan'ın pasıyla sol çaprazdan ceza alanına giren İsmail, son çizgiye inmeden rakibinden şık çalımla kurtulduğu anda topu altıpastaki Gomez'in önüne bıraktı. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
18. dakikada Epureanu'nun hatasında topu kapan Sosa, sağdan ceza alanına girdiği anda arka direkte boş pozisyonda Gomez'i gördü. Alman oyuncunun ayak koyamadığı meşin yuvarlak auta çıktı.
24. dakikada Visca'nın sağdan ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu ceza yayı önünde bulan Mossoro'nun sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
25. dakikada Mehmet'in pasıyla topla buluşan Visca, rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına girdiği anda kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.
38. dakikada Oğuzhan'ın pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Gomez, iki rakibinden sıyrıldıktan sonra yerden sert vurdu ancak savunmadan seken meşin yuvarlak direğin dibine çarparak kornere gitti.
42. dakikada Beşiktaş yine iyi paslaşarak rakip kalede tehlikeli oldu. Topla son olarak ceza alanı içinde buluşan İsmail, meşin yuvarlağı altıpasın önündeki Sosa'ya bıraktı. Bu oyuncunun yerden vuruşunda kaleci Volkan, yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti. 
54. dakikada Medipol Başakşehir, ikinci golü buldu. Doka'nın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde iyi yükselen Mahmut, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 2-0.
70. dakikada Oğuzhan'ın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Gomez'in yetişemediği topu kaleci Volkan Babacan kontrol etti. 
73. dakikada Visca sağdan ceza alanı içine girdiği anda Mossoro'yu gördü ancak bu oyuncu meşin yuvarlağı kötü bir vuruşla auta gönderdi.
74. dakikada Sosa'nın ceza alanı içinde çıkardığı topu Hutchinson, meşin yuvarlağı ceza yayı içindeki Cenk'e çıkardı. Bu oyuncunun sert şutunda direğin dibine çarpan meşin yuvarlak oyun alanına döndü. Dönen top ofsayttaki Quaresma'nın önünde kalınca Beşiktaş'ın pozisyonu sonlandı. 
78. dakikada Quaresma'nın soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Cenk, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi ve farkı bire düşürdü: 2-1.
81. dakikada Sosa'nın soldan kullandığı korner atışında savunmanın uzaklaştıramadığı topu sağ çaprazda yakalayan Quaresma'nın sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
83. dakikada Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği sağladı. Quaresma'nın sağ çaprazda kazandırdığı serbest vuruşu kullanan Sosa'nın güzel pasında ön direkte topla buluşan Hutchinson, meşin yuvarlağı yine kafayla filelere gönderdi: 2-2.
Karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Hakemler: Ali Palabıyık, Fevzi Demirhan, Serkan Çimen 
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Yalçın Ayhan, Epureanu, Alparslan Erdem, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu (Dk. 74 Rotman), Visca, Doka, Mossoro (Dk. 84 Napoleoni), Mehmet Batdal (Dk. 46 Cikalleshi)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Gökhan Töre (Dk. 69 Cenk Tosun), Olcay Şahan (Dk. 61 Quaresma), Gomez
Goller: Dk. 25 Visca, Dk. 54 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Dk. 78 Cenk Tosun, Dk. 83 Hutchinson (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 6 Delgado (Beşiktaş), Dk. 42 Mehmet Batdal, Dk. 52 Bekir İrtegün, Dk. 66 Epureanu, Dk. 62 Doka, Dk. 66 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)
6 gündür haber alınamıyordu, itfaiye içeri girince şaşırdı
Derin uykudan uyandı!
İsrail devlet televizyonu duyurdu
Ordu yakında Refah'a girecek!
'Orijinalini paylaşıyorum ki ahlaksızlığınız görülsün'
Montajlı fotoğraf polemiği
THY uçağı kalkışını erteledi
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
Bu fuara sıradan insanlar gelmiyor!
Avrupa'nın en büyük boya fuarı Türkiye'de
Elon Musk'ın işi zor
Batmamak için fiyat kırdı
Özel'den 'erken seçim' sorusuna yanıt
'Seçmene saygısızlık olur'
İlk maçta gol sesi çıkmadı
Beşiktaş İstanbul'a umutlu döndü
'Ayaküstü olacak iş değil bunlar'
Özel'le görüşeceği tarihi açıkladı
Özel, 10. Cumhurbaşkanı Sezer ile görüştü
'Düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz'
Erdoğan'ın anayasa çağrısına yanıt verdi
'Bir şey uymamak için değiştirilmez'
İsmailağa şeyhi Hasan Kılıç uğurlandı
Erdoğan en ön safta yer aldı
Korhan Berzeg'in yaşadığı köyde flaş gelişme
Ceset parçaları bulundu
Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Bu kez Atatürk'ü andı
Muhammed Uğur'un hayali gerçek oldu
Mansur Yavaş'tan 23 Nisan jesti
6 gündür haber alınamıyordu, itfaiye içeri girince şaşırdı
Derin uykudan uyandı!
İsrail devlet televizyonu duyurdu
Ordu yakında Refah'a girecek!
'Orijinalini paylaşıyorum ki ahlaksızlığınız görülsün'
Montajlı fotoğraf polemiği
THY uçağı kalkışını erteledi
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
Bu fuara sıradan insanlar gelmiyor!
Avrupa'nın en büyük boya fuarı Türkiye'de
Elon Musk'ın işi zor
Batmamak için fiyat kırdı
Özel'den 'erken seçim' sorusuna yanıt
'Seçmene saygısızlık olur'
İlk maçta gol sesi çıkmadı
Beşiktaş İstanbul'a umutlu döndü
'Ayaküstü olacak iş değil bunlar'
Özel'le görüşeceği tarihi açıkladı
Özel, 10. Cumhurbaşkanı Sezer ile görüştü
'Düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz'
Erdoğan'ın anayasa çağrısına yanıt verdi
'Bir şey uymamak için değiştirilmez'
İsmailağa şeyhi Hasan Kılıç uğurlandı
Erdoğan en ön safta yer aldı
Korhan Berzeg'in yaşadığı köyde flaş gelişme
Ceset parçaları bulundu
Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Bu kez Atatürk'ü andı
Muhammed Uğur'un hayali gerçek oldu
Mansur Yavaş'tan 23 Nisan jesti

Emre Belözoğlu: Sosyal medya lağım çukuru

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 'Sosyal medyanın benim için hiçbir anlamı yok. Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir karşılığı olmadan bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum' dedi.
24.04.2024 07:20:00 / Güncelleme: 24.04.2024 07:30:29
İhlas Haber Ajansı
Emre Belözoğlu: Sosyal medya lağım çukuru
Emre Belözoğlu: Sosyal medya lağım çukuru
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında MKE Ankaragücü, konuk ettiği Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, bütün futbolcuları ile gurur duyduğunu belirterek, 'Bugün Beşiktaş'a net bir üstünlük kuran oyuncu grubum vardı. İnşallah finale çıkan takım oluruz. Bu takımın çok daha iyi yerleri hak ettiğini düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Üzgün olduğu tarafları açıklayan Belözoğlu, sezon genelini değerlendirerek, 'Skorlar gelmedi. Çok fazla beraberlik var. Ama yine de oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' diye konuştu.

"Bu takımın ligde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum"

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, skor üretemediklerinden dolayı üzgün olduklarını kaydederek, şunları söyledi:

'Lige hemen döneceğiz. Ligde de kendimizi sağlam pozisyona alacak skorlara ihtiyacımız var. Bu takımın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Taraftarlarımıza, oyuncularıma teşekkür ederim. Skor gelmedi ama oyun anlamında çok yüksek bir dominasyon vardı.'

"İnşallah Morutan'ın büyük bir sakatlığı yoktur"

Maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Morutan ile ilgili konuşan Belözoğlu, "İnşallah Morutan'ın büyük bir sakatlığı yoktur. Tendonda bir kopma varsa o zaman altı ayı bulur. Ümit ediyorum öyle bir haber almayız. Böyle bir şey inşallah yaşamaz. Ama yaşarsa da çok iyi dönebilecek karaktere sahip bir oyuncu" dedi.

'Sosyal medya lağım çukuru'

Bir basın mensubunun, 'MKE Ankaragücü futbolcularının sosyal medyada eleştirildiğini' söylemesi üzerine, Belözoğlu, şu ifadelere yer verdi:

'Sosyal medyanın benim için hiçbir anlamı yok. Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir karşılığı olmadan bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum sosyal medyanın. Alex bugün elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben bir oyuncu transfer ederken, ondan bir performans bekleyerek ediyorum. Bugün performansında eleştirilecek bir şey bulamıyorum. Benim adıma sosyal medyanın hiçbir karşılığı yok. Bizim ailemize küfür edecekler, biz şikayetçi olduğumuzda bize yalvaracaklar yok öyle bir dünya. Bu ülkede, bu düzelmedikten sonra benim oyuncum ve ben mücadele etmek zorundayız. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.'

Şampiyon Inter transfere hızlı girdi

İtalya'da ligin bitimine 6 hafta kala ezeli rakibi Milan'ı yenerek şampiyon olan Inter, transfere de hızlı bir giriş yaptı
23.04.2024 18:17:00 / Güncelleme: 23.04.2024 18:22:09
Ruhi Sarı
Şampiyon Inter transfere hızlı girdi
Şampiyon Inter transfere hızlı girdi
Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, aynı stadı paylaştıkları Milan'ı 2-1 yenerek İtalya Serie A'da mutlu sona ulaştı.

En yakın rakibi Milan'a 17 puan fark atarak ligin bitimine 6 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eden mavi-siyahlılar transferde de atağa kalktı. Inter Futbol Direktörü Piero Ausilio, gelecek sezon için iki transferi bitirdiklerini ve yakın zamanda resmi açıklamanın yapılacağını söyledi.

Inter'in bir dönem Çaykur Rizespor'un da kadrosunda yer alan Porto'nun İranlı golcüsü Mehdi Taremi ve Napoli'nin orta sahadaki dinamosu Piotr Zielinski ile anlaştığı öğrenildi.

Saffet Akyüz şaibe iddialarına sert çıktı

Türk futbolunda son dönemde ya sosyal medyada ya da futbol yorumcularında bir refleks olarak gelişen "O futbolcu bu takıma, bu takım şu takıma futbol oynamaz" şeklindeki değerlendirmelere Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Saffet Akyüz, sert çıktı
23.04.2024 17:57:00 / Güncelleme: 23.04.2024 18:05:45
Ruhi Sarı
Saffet Akyüz şaibe iddialarına sert çıktı
Saffet Akyüz şaibe iddialarına sert çıktı
Türk futbolundaki kaotik duruma son dönemde yenileri de eklendi. Futbolcuların ya da takımların kendilerine yakın olan oyuncu ve kulüplere karşı pozitif ayrımcılık yaptığı yorumları ayyuka çıktı.

Son oynanan Galatasaray-Pendikspor ve Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarından önce bu takımların birbirlerinin işine gelecek şekilde pozisyon alacakları sporun ruhuna aykırı olacak şekilde sıkça konuşuldu.  

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Saffet Akyüz, bu konuşulanlara tepki gösterdi. Bir futbolcu veya takımın her maç aynı performansı göstermesinin imkansız olduğunu dile getiren Akyüz, aksine oynadığı takımdan gönderilen futbolcuların eksi kulüplerine karşı daha hırsla oynadığına işaret etti.

"Her maçın kendine özel bir duygusu var"

Trabzonspor, İstanbulspor ve Galatasaray'da futbol oynayan eski futbolcu bu konudaki tecrübelerini şu dikkat çekici sözlerle anlattı; "Herkes bize şu soruyu soruyor geçen hafta oynadığın oyunu niye oynamadın? Her maçın kendine özel bir duygusu var, maçın gidişatı var. Mesela harika bir sezon geçirip sezon başı ilk iki gol atmışsın. Şimdi bana her maç geçen haftaki gibi niye oynamadın diyemezler. Öyle bir şey yok ki. Pendikspor'un o günkü mücadele azmi, direnci var Fenerbahçe karşısında. O maç şöyleydi bu maç böyleydi, niye o maçta böyle yaptı bu maçta böyle yaptı ben buna katılmıyorum. Futbol oynamış bir insan olarak tecrübem şunu diyor; Ben Galatasaray'da oynadım ve daha sonra Galatasaray'a karşı rakipken her maça beni göndermelerin hatalı olduğunu göstermek zorunda olduğumun duygusu ile çıktım. Hayatım boyunca bu beni motive etmişti. Kiralıkken en çok gol attığım takım Galatasaray'dı. 3 gol attım. Adana Demirspor'dan Yunus Akgün nasıl geri geldi. Galatasaray'a goller atarak. Oynadığın takımının canını yakarsan ona kendini hatırlatırsan, ben buradayım hatalı bir karar verdin, beni geri al kardeşim şeklinde olaylara yaklaşman lazım."

Ali Bilgin’den Pendikspor’a eleştiri

Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Ancak konuk takımın Fenerbahçe maçına oranla sarı-kırmızılı takıma karşı sergilediği performans eski futbolcu Ali Bilgin'in eleştirisine neden oldu
23.04.2024 17:28:00 / Güncelleme: 23.04.2024 17:32:29
Ruhi Sarı
Ali Bilgin’den Pendikspor’a eleştiri
Ali Bilgin’den Pendikspor’a eleştiri
Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 yenerek bu sezon evinde oynadığı 17 maçı da kazanmasını bildi. Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanındaki 2 puan kaybı ise sarı-kırmızılıları şampiyonluk yarışında avantajlı duruma soktu.

Tam bir sinir harbi içinde geçen Fenerbahçe-Pendikspor maçının aksine Galatasaray'ın küme düşme hattında bulunan rakibini farklı skorla yenmesi sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Ali Bilgin'in tepkisini çekti.

"Galatasaray maçında ortada yoktular"

Pendikspor'un Fenerbahçe, Başakşehir ve Samsunspor karşısında dirençli bir oyun sergilediğinin altını çizen Bilgin, kırmızı-beyazlıların Galatasaray'a karşı ise antrenman havasında geçen bir performans sergileyip çabuk pes ettiğini işaret etti.

Pendikspor'un Fenerbahçe'ye karşı sert hamlelerinin olduğunu belirten Bilgin, "Galatasaray maçını izlediğimde tam bir idman havasında geçen bir karşılaşma oldu. Pendikspor tabii ki Galatasaray'a karşı kaybedebilir. Ama Pendikspor'un Fenerbahçe'ye karşı da ne şekilde oynadığını gördükten sonra Galatasaray maçında ortada yoktu." değerlendirmesinde bulundu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.