logo
20 NİSAN 2024

Zirvede 'dev' maç

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında iki namağlup takım Beşiktaş ile Medipol Başakşehir, yarın Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek
25.11.2016 00:00:00
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftası, iki namağlup takımın mücadelesine sahne olacak. Ligde 9 galibiyet ve 2 beraberlikle 29 puan toplayarak lider durumda bulunan Medipol Başakşehir ile 8 galibiyet ve 3 beraberlik sonunda elde ettiği 27 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş, yarın Dolmabahçe'de karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki mücadele, yarın saat 19.00'da Vodafone Arena'da yapılacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Golcülerin maçı
Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçında ligin iki golcü takımı kozlarını paylaşacak. Medipol Başakşehir, bu sezon 11 karşılaşmada 26 gol atarak ligin en golcü takımı durumunda bulunurken, Beşiktaş ise rakip fileleri 23 kez havalandırarak Fenerbahçe ile en golcü ikinci ekip oldu. Bursaspor gibi kalesinde 7 gol gören Medipol Başakşehir, ligin en iyi savunma yapan iki takımından biri olarak dikkati çekiyor. Yaptığı 11 lig mücadelesinde 9 gole engel olamayan Beşiktaş ise 8 gollü Gençlerbirliği'nin ardından en iyi savunma yapan takımlar arasında yer aldı.  

Beşiktaş, bu sezon resmi maçlarda yenilmedi
Sezon başından itibaren yoğun bir temponun içine giren Beşiktaş, şu ana dek yaptığı resmi maçlarda mağlubiyet almadı. 2016-2017 sezonuna Süper Kupa'daki Galatasaray karşılaşmasıyla başlayan siyah-beyazlı ekip, şu ana dek oynadığı 17 resmi maçta 9 galibiyet ve 8 beraberlik aldı. Galatasaray ile yaptığı ve normal süresi 0-0, uzatma bölümü de 1-1 beraberlikle biten Süper Kupa mücadelesinde rakibine penaltılarla boyun eğen Beşiktaş, ligde ise 11 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa'da da yenilmezliğini sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını son maça bırakan Beşiktaş, 5 karşılaşmada bir galibiyet alırken, 4 kez rakipleriyle berabere kaldı.   

Siyah-beyazlılarda hedef liderlik
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Benfica ile sahasında büyük bir mücadelenin içine giren ve 3-0'dan 3-3 beraberliği sağlayarak gruptan çıkma şansını son maça bırakan Beşiktaş, yarın bir başka zorlu rakibi konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, taraftarlarının desteğiyle rakibini yenerek hem 30 puana ulaşıp liderliğe yükselmeyi hem de Medipol Başakşehir'e ilk mağlubiyetini yaşatmaya çalışacak. Ligin 13. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, ayrıca alacağı galibiyetle derbi maça hem moralli gitmeyi amaçlıyor. 

Vodafone Arena'daki yenilmezliğini sürdürmeye çalışacak
Siyah-beyazlı takım, rakibi karşısında Vodafone Arena'daki yenilmezliğini de sürdürmeyi hedefliyor. Geçen sezon hizmete giren Vodafone Arena'da şu ana dek 11 kez rakiplerini konuk eden Beşiktaş, 7 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Süper Lig'de sahasındaki 8 karşılaşmada 7 kez galip gelen ve bir kez berabere kalan siyah-beyazlılar, bu statta oynadığı 3 Avrupa maçından ise beraberlikle ayrıldı. Vodafone Arena'daki karşılaşmaları izlemek üzere tribünlere gelen taraftarlar, keyifli karşılaşmalara tanık oldu. Taraftarlar, Beşiktaş'ın bu statta yaptığı 11 maçta 42 gol izledi. Siyah-beyazlı oyuncular, 29 kez gol sevinci yaşarken, rakipleri ise 13 kez fileleri havalandırdı. 

Forvetleri formda
Beşiktaş'ın liderlik maçındaki en büyük kozları Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Ricardo Quaresma olacak. Siyah-beyazlı takımın yaptığı son 4 maçta Cenk, üç kez gol sevinci yaşarken, Aboubakar ve Quaresma ise ikişer kez rakip fileleri havalandırdı. Beşiktaş'ın bu periyottaki bir golünü ise Luiz Rhodolfo kaydetti.

Sakat oyuncuları çok
Benfica ile yaptığı karşılaşmanın ikinci yarısında skorda dengeyi sağlamak için büyük bir efor harcayarak yorgun düşen Beşiktaş'ta sakat oyuncuların çokluğu da sıkıntı oluşturuyor. Anderson Talisca, Caner Erkin ve Aras Özbiliz'in uzun süreli sakatlığının yanı sıra siyah-beyazlı ekipte savunma oyuncuları Dusko Tosic ile Luiz Rhodolfo'nun da sıkıntıları devam ediyor.  Benfica maçında adalesinde çekme olan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Tosic'in yarınki karşılaşmada dinlendirilmesi bekleniyor. Beşiktaş'ın bir başka savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo da sakatlığı nedeniyle Adanaspor ve Benfica karşısında takımını yalnız bıraktı. Bu oyuncunun da Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in Adanaspor mücadelesinde olduğu gibi Medipol Başakşehir karşısında savunmanın göbeğinde Marcelo Guedes ile Atınç Nukan'ı oynatacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın yarınki kritik maçta Fabricio Agosto Ramirez, Andreas Beck, Atınç Nukan, Marcelo, Adriano Correia, Gökhan İnler, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Derbi maçı öncesi 3 oyuncu kart sınırında
Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşısında en büyük riski 3 oyuncusunun sarı kart sınırında bulunmasıyla yaşayacak. Turuncu-lacivertli rakiple yapacağı karşılaşmanın ardından 13. haftada Fenerbahçe'ye konuk olacak siyah-beyazlı takımda, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçemediği oyuncular arasında yer alan Quaresma, Hutchinson ve Marcelo, üçer sarı kartla sınırda bulunuyor. Bu üç oyuncu yarın da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Fenerbahçe mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak. 

Medipol Başakşehir liderliğini korumak istiyor
Vodafone Arena'ya namağlup ve lider olarak gelecek Medipol Başakşehir ise rakibi karşısında bu unvanlarını korumaya çalışacak. Beşiktaş'ın 2 puan önünde bulunan ve kazanmak için sahaya çıkacak Medipol Başakşehir'in, güçlü rakibi karşısında alacağı beraberlik de liderlik koltuğundaki yerini korumasını sağlayacak. Geçmiş yıllarda şampiyonluk yaşamış Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor'u bu sezon yenmeyi başaran turuncu-lacivertli takım, Beşiktaş'ı mağlup ederek bir başka şampiyon takıma karşı kazanma alışkanlığını sürdürmeyi hedefleyecek. 

Turuncu-lacivertlilerin unvanları
Spor Toto Süper Lig'de maç kaybetmeyen ve 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 29 puan toplayan turuncu-lacivertliler birçok unvanın da sahibi. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Abdullah Avcı yönetimindeki turuncu-lacivertliler, ligin en çok maç kazanan (9), en çok gol atan (26), Bursaspor ile en az gol yiyen (7), deplasmanda puan kaybetmeyen tek takım gibi unvanları elinde bulunduruyor. 

Medipol Başakşehir 20 maçtır kaybetmiyor
Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 20 maçı kaybetmedi. Bu sezon yaptığı 11 maçın 9'unu kazanan, 2'sinden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı. İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.

Medipol Başakşehir'de tek eksik
Turuncu-lacivertlilerde, Beşiktaş maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Hakan Özmert, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde cezalı oyuncu ise bulunmuyor. Medipol Başakşehir'de, bu maç öncesinde 3 sarı kartı bulunan Mossoro sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş karşısında sarı kart görmesi halinde takımının gelecek hafta evinde, Antalyaspor ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

Abdullah Avcı'nın kozları
Lig tarihinde 11. haftalar itibarıyla önemli başarılara imza atan Medipol Başakşehir'in bu sezon ligde attığı 26 gole bakıldığında 3 isim ön plana çıkıyor. Turuncu-lacivertlilerde Edin Visca, Mehmet Batdal ve Mossoro dörder kez rakip fileleri havalandırdı. Cengiz Ünder, Emre Belözoğlu, Mustafa Pektemek ve Stefano Napoleoni de ikişer defa gol sevinci yaşadı.

Medipol Başakşehir'in muhtemel 11'i
Turuncu-lacivertli takımın Beşiktaş karşısında sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Cengiz Ünder, Mehmet Batdal.  
15 üyeden 9'unu Erdoğan atamış oldu
Erdoğan'dan AYM'ye yeni atama
Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı
Tutuklanırken dikkat çeken sözler
‘Ya Ali, vay sana düşman olup yalanlayanın haline’
'Şehrimizden ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım'
Mültecilerin kaçak işyerlerini mühürledi
Karar Resmi Gazete'de yayımlandı
Mirasçılara İstiklal Madalyası
Devletin malı deniz, yiyen ıstakoz
Beşiktaş 5 maç sonra kazandı
Galibiyet Serdar Topraktepe yönetiminde geldi
Geçen yılki yatırım tutarı 3.7 milyar dolar
5 yılda 11.2 milyar dolarlık yatırım yaptı
Randevusunu iptal etmeyen yandı
Koca'dan MHRS açıklaması
Seçim sonrası ilk karşılaşma
Özel ve Kılıçdaroğlu aynı karede
Polis aracında ağlayarak pişman olduğunu söyledi
Jandarma üniforması ile GBT yapıyordu
İsviçre'de çıkan haber tartışma yaratmıştı
Beypazarı'ndan 'mevzuat' açıklaması
Yeni seçilen CHP’li başkanların ‘genelge’ sıkıntısı
Liyakat mi sadakat mi?
İsrail, Suriye'nin hava savunma sistemlerini hedef aldı
Saldırıda maddi hasar meydana geldi
Polat çiftine 'vergi usul kanuna muhalefet'ten tahliye
Diğer suçlardan 'tutukluluk' devam ediyor
15 üyeden 9'unu Erdoğan atamış oldu
Erdoğan'dan AYM'ye yeni atama
Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı
Tutuklanırken dikkat çeken sözler
‘Ya Ali, vay sana düşman olup yalanlayanın haline’
'Şehrimizden ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım'
Mültecilerin kaçak işyerlerini mühürledi
Karar Resmi Gazete'de yayımlandı
Mirasçılara İstiklal Madalyası
Devletin malı deniz, yiyen ıstakoz
Beşiktaş 5 maç sonra kazandı
Galibiyet Serdar Topraktepe yönetiminde geldi
Geçen yılki yatırım tutarı 3.7 milyar dolar
5 yılda 11.2 milyar dolarlık yatırım yaptı
Randevusunu iptal etmeyen yandı
Koca'dan MHRS açıklaması
Seçim sonrası ilk karşılaşma
Özel ve Kılıçdaroğlu aynı karede
Polis aracında ağlayarak pişman olduğunu söyledi
Jandarma üniforması ile GBT yapıyordu
İsviçre'de çıkan haber tartışma yaratmıştı
Beypazarı'ndan 'mevzuat' açıklaması
Yeni seçilen CHP’li başkanların ‘genelge’ sıkıntısı
Liyakat mi sadakat mi?
İsrail, Suriye'nin hava savunma sistemlerini hedef aldı
Saldırıda maddi hasar meydana geldi
Polat çiftine 'vergi usul kanuna muhalefet'ten tahliye
Diğer suçlardan 'tutukluluk' devam ediyor

"Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, aldıkları galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi
19.04.2024 23:39:00 / Güncelleme: 19.04.2024 23:48:35
Anadolu Ajansı
"Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"
"Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü'nü 2-0 yenen Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, takım birlikteliğini sahaya yansıtmayı başararak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Topraktepe, "MKE Ankaragücü, ligin en çok pas yapan takımlarından biri. Önde oynamak istedik. Baskı yaparak önde pas yapmalarına izin vermemek istedik. Baskımızın sonucunda golü bulduk. Doğru geçiş oyunlarını oynadık. Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini sahaya net olarak yansıttık. İnşallah kalan süreçte de bu mücadeleyi arkadaşlarımızda görürüz. Hepsini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ligde 5 maç sonra galip gelmelerinin önemine dikkati çeken Serdar Topraktepe, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Beşiktaş forması çok büyüktür. Futbolcuların bunun hakkını sahada verdiklerine inanıyorum. Birlik, beraberlik ve mücadele istedik. Onlar da sahada hepsini verdiler." değerlendirmesinde bulundu.

Topraktepe, bu sezon siyah-beyazlı takımın başında 4. maçına çıktığının hatırlatılması üzerine, "Beşiktaş formasıyla 18-19 yaşında çıktığım ilk maçı unutamam. Tüylerim diken dikendi. Bugün de daha önceki 3 maçta da bunu yaşadım. Beşiktaş'ta görev nerede verilirse her zaman çalışırız. Hizmet etmek için buradayız. Beşiktaş camiasından biriyiz. Uzun süre Beşiktaş'a hizmet edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

Serdar Topraktepe, bir süre beraber çalıştığı siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Fernando Santos'a ve ekibine teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu. AA

Kulüpler Birliği erken seçimde kararlı

Kulüpler Birliğinden TFF Başkanına "erken seçim" çağrısı
19.04.2024 23:34:00
Anadolu Ajansı
Kulüpler Birliği erken seçimde kararlı
Kulüpler Birliği erken seçimde kararlı

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye erken seçim çağrısında bulundu.

Yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı tarafından 18 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen seçimli genel kurul tarihinin, aşağıda paylaştığımız sebeplerden ötürü haziran ayının ilk haftasında yapılmasının elzem olduğunu düşünmekteyiz." denildi.

Liglerin mayıs ayında sona erdiği ve haziran ayında futbol sezonunun yeniden başladığının hatırlatıldığı açıklamada, "Spor kulüplerinin mali takvim yılı 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasındadır. Bu kapsamda, Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nda yapılması gereken değişikliklerin bu takvime uygun olarak yapılması kaçınılmaz bir gerçekliktir. Bu konularda yeni sezon için yapılacak değişiklikler için yeni yönetime kendi bakış açısı, futbol yönetim anlayışı ve ilkelerine uygun hareket alanı tanınmalıdır." ifadesi kullanıldı.

Yeni seçilecek yönetimin kendi bakış açısı ve ilkelerine uygun kurullar oluşturması konusunun önemine de değinilerek, "Yeni sezon başlangıcına kadar makul bir zaman dilimi tanınmalıdır. Yeni yönetim, 18 Temmuz'da seçildikten sonra kendi ilke ve bakış açısıyla yeterli çalışma zamanı olmasa da bu değişiklikleri yapmış olsa dahi ilan ve tahkim itiraz süreleri dikkate alındığında liglerin başlama tarihine yetişmesi mümkün değildir." değerlendirmesinde bulunuldu.

Seçim tarihi değişmemesi durumunda transfer dönemlerinin, lig statülerinin, A takım listelerinin ve futbolcu uygunluklarının yeni yönetim tarafından hazırlanmasının fiilen mümkün olmadığı aktarılarak, "Yeni sezon için yapılacak olan hakem klasman atamalarının belirlenmesinin yeni seçilecek yönetim kuruluna bırakılması gerekmektedir. Bu sebeple yeni seçilecek yönetime hareket alanı bırakmayacak olan 18 Temmuz tarihinin kabulü mümkün değildir." denildi.

TFF Ana Statüsü, talimatlar, lig ve kupa statülerinin maddi gerçekliğe uygun olarak detaylı araştırma ve futbol paydaşlarıyla bilgi alışverişi neticesinde hazırlanması gerektiği vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi:

"2024-2025 sezonu TFF bütçesinin mevcut yönetim kurulu tarafından belirlenirken, seçilecek yeni yönetimi etkileyebilecek kararların alınma ihtimali de bugünkü talebimizin ne kadar haklı olduğunu ortaya koymaktadır. Ülkemiz futbolunun içerisinde bulunduğu kaotik durum, bir gün dahi gecikmeyi kaldırabilecek noktada değildir. Bunun için hep birlikte şahsi menfaat ve beklentilerimizi bir kenara bırakarak haziran ayı başında TFF Seçimli Genel Kurulunu yapmak zorundayız. Bugün bu sorumluluktan kaçanlar tarihte Türk futboluna verdikleri zararla hatırlanacaktır." AA

Beşiktaş 5 maç sonra kazandı

Beşiktaş, Santos ayrılığı sonrası teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde çıktığı karşılaşmada Ankaragücü'nü 2-0 yenerek 5 maç sonra 3 puanla tanıştı
19.04.2024 21:53:00
Haber Merkezi
Beşiktaş 5 maç sonra kazandı
Beşiktaş 5 maç sonra kazandı
Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın açılış maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Siyah-beyazlılar evinde 2-0 galip geldi.

Fernando Santos'la yollarını ayıran Beşiktaş'ta Ankaragücü karşısında takımın başında teknik sorumlu Serdar Topraktepe çıktı. Ankaragücü'nde ise teknik direktör Emre Belözoğlu sarı kart cezası nedeniyle kulübedeki yerini alamadı.

Tempolu geçen ilk yarıda Beşiktaş perdeyi erken açtı. 18. dakikada Gedson Fernandes'in pasında Ernest Muçi ceza yayının içinde gelişine vurdu ve topu filelere gönderdi.

İlk yarısı 1-0'lık Beşiktaş üstünlüğüyle biten maçın ikinci devresinde her iki takım da zaman zaman rakip kalede fırsatlar yakaladı. Beşiktaş, 67. dakikada Muleka'nın golüyle farkı ikiye çıkardı ve rahatladı.

Kalan dakikalarda skor değişmedi ve Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü 2-0 ile geçerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Ligde 5 maç sonra galip gelen dördüncü sıradaki siyah-beyazlılar puanını 51'e yükseltti. Ankaragücü ise 37 puanda kaldı.

İki takım 23 Nisan Salı günü, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında başkentte kozlarını paylaşacak.

Ligde ise gelecek hafta Beşiktaş derbide Fenerbahçe'nin konuğu olurken Ankaragücü, Rize deplasmanına gidecek.

Beşiktaş'ta 9 eksik

Siyah-beyazlılarda 9 futbolcu, çeşitli nedenlerle MKE Ankaragücü müsabakasının kadrosuna dahil edilmedi. Mert Günok, Colley, Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Onur Bulut, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Ante Rebic ve Semih Kılıçsoy, sakatlıkları ve hazır olmadıkları gerekçesiyle kadroda yer almadı.

Umut Meraş ise doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılan eşi Merve Meraş'ın yanında olmak için teknik heyetin izni dahilinde kamp kadrosundan ayrıldı.

Emrecan Terzi devam edemedi

Umut Meraş'ın kamptan ayrılmasının ardından Serkan Emrecan Terzi, sakatlığı bulunmasına rağmen kendisinin talebi ve teknik ekibin uygun görmesi üzerine kadroya alındı. Ankaragücü karşısında sahaya ilk 11'de başlayan genç futbolcu maçı tamamlayamadı. İlk yarının son dakikalarında sakatlık yaşayan Emrecan Terzi 44. dakikada yerini Tayyip Talha Sanuç'a devretti.

Jonas Svensson derbide cezalı

Beşiktaş'ın Norveçli sağ beki Jonas Svensson bu maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın 31. dakikasında sarı kart gören futbolcu Fenerbahçe'ye karşı derbide forma giyemeyecek.

Stadı olmayan Karagümrük'ten cezaya tepki

Fatih Karagümrük'ten PFDK'ye tepki
19.04.2024 15:46:00
Anadolu Ajansı
Stadı olmayan Karagümrük'ten cezaya tepki
Stadı olmayan Karagümrük'ten cezaya tepki

Trendyol Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, ziraat mühendisi bulundurmadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezaya tepki gösterdi.

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Çim saha bakımı yapacak stadyumu ve tesisi olmayan kulübümüz, ziraat mühendisi bulundurmadığı için TFF temsilci raporu ile Disiplin Kurulu'na sevk edilip, PFDK kararı ile tekrar ceza almıştır. Kamuoyunun bilgisine yorumsuz sunuyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

PFDK, dün açıkladığı kararında, kulübünün çim saha sorumlusunun stadyum denetimi ile müsabaka organizasyon toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 112 bin lira para cezasına çarptırıldığını duyurmuştu. AA

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.