Bu haber kez okundu.

Dondurmanın iyisi yerken anlaşılır
Fiyatı yüksek olan dondurmanın kaliteli anlamına gelmediğini belirten Daş, \"Dondurmanın normal fiyatı 12 ile 15 TL arasında değişir. Dondurmada birinci sınıf malzeme kullanılmalıdır. Dondurmada kalite yerken fark edilir. Kalitesiz dondurma yapan kişi sütü iyi pişirmez. Sütün içinde su oranı çoktur. Kullandığı salep ucuzdur. Salepteki hile unsuru dondurmanın tadını etkiler. O yüzden kullanılan malzeme önemlidir. İyi dondurmayı 6 aylık bebeğe yedirsen rahatsızlık vermez. Dondurma, enerji ve vitamin dolu üründür. Dondurmanın eksi 20 derecede korunması gerekiyor. Dondurma 2 seneye kadar duruyor\" dedi.
Lezzetli dondurma güzel süt ve salepten belli olacağını belirten dondurma satıcısı Mustafa Koç, \"Kalitesi düşük saleplerden yapılan dondurma bir şeye benzemez. Kaliteli dondurma yerken kendini belli eder. Ağzında sakız gibi erir. Ağzına buz gelmez. Kalitesiz dondurma yerken ağzına buz gelir. Kar gibi duruyorsa dondurma değildir\" dedi.. (İHA)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.