Bu haber kez okundu.

Dondurulmuş gıdalara rağbet yok
Türkiye'de dondurulmuş gıda tüketimi, gelişmiş ülkelere oranla çok düşük olmakla birlikte, tüketimeğiliminin her geçen gün arttığı belirtildi. Şanlıurfa Harran Üniversitesi'nin bir araştırmasına göre, kişi başına yıllık dondurulmuş gıda tüketimi, ABD'de 50 kilogram, Avrupa ülkelerinde 25 kilograma ulaşırken, Türkiye'de bu miktar 0,4 kilogram seviyelerinde bulunuyor. Araştırmada, dondurulmuş gıda tüketiminin Türkiye'de çok düşük olduğuna dikkat çekilirken, ancak dondurulmuş gıdaya tüketim eğiliminin her geçen yıl arttığına işaret edildi.~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100