30 Eylül 2001 Pazar 00:00
435 Okunma
Dondurulmuş gıdanın kriz keyfi
Otomotiv ve tekstil gibi lokomotif sektörlerin kapasite kullanımında tarihsel düşüşler gerçekleşirken, dondurulmuş gıda altın dönemini yaşıyor. Gıda sektörü ekonomik krizin en az etkilediği sektörlerin başında gelirken Dondurulmuş gıda üretimi tam kapasiteyle çalışıyor. 2000 yılında kapasite kullanımı ortalama yüzde 80 düzeyinde seyrediyor. Yetkililer, Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar beldesinde kurulu fabrikada, sebze, unlu mamuller ve ton balığı işleyerek, dondurulmuş gıda ve konserve olarak piyasaya sürdüklerini belirtti.~|~
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100