Bu haber kez okundu.

Lahmacuna yeni düzenleme
Yozgat Lokantacılar ve Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Coşgun, tüketicilerin şikayeti üzerine Türk Stardartları Enstitüsü tarafından lahmacundaki protein değeriyle ilgili düzenleme yapıldığını kaydetti. Düzenleme kapsamında lahmacundaki protein oranının da yüzde 4'ten 6'ya yükseleceğini ifade eden Coşgun, bu sayede artık vatandaşların soğan ve baharat karışımı yerine kırmızı eti bol lahmacun yiyebileceğini belirtti. Coşgun, TSE'nin düzenlemesiyle lahmacunda et oranının yüzde 25'ten yüzde 35'e çıkarmasıyla 'bol soğanlı az kıymalı lahmacun' devrinin kapandığını ifade etti. AA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100