06 Mayıs 2003 Salı 00:00
403 Okunma
Piliç eti fiyatlarına zam
Piliç eti fiyatlarına, değişik oranlarda zam yapıldı. Türkiye'nin piliç eti üretiminde önde gelen kuruluşlarından Banvit'in, kilosu 3 milyon 300 bin liradan satılan poşet pilici 3 milyon 800 bin liraya, 3 milyon 900 bin lira olan tabakta piliç 4 milyon 200 bin liraya, 4 milyon 300 bin liradan satılan but ise 4 milyon 600 bin liraya yükseldi. Piknik yapanların mangalda en çok tercih ettiği ürün olan kanadın kilosu 5 milyon liradan 5 milyon 700 bin liraya, flato göğüsün kilosu 5 milyon 600 bin liradan 5 milyon 800 bin liraya, pirzolanın kilosu ise 4 milyon 800 bin liradan 5 milyon 200 bin liraya çıktı. Piliç etinden yapılan, sosis, salam, burger, döner, kadınbudu köfte, ızgara köfte gibi diğer ürünlerin fiyatları da değişik oranlarda arttı. Firma yetkilileri, girdi fiyatlarının sürekli yükselmesi nedeniyle piliç eti fiyatlarına bu yıl içerisinde ilk kez zam yaptıklarını kaydettiler. Piliç eti üretimi yapan diğer firmalar da fiyatlarını değişik oranlarda artırdılar. Zamlı satışlara dü~|~nden itibaren başlandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100