17 Ocak 2006 Salı 00:00
191 Okunma
Tavuğunu satmak için önce mangalda yiyor
Muş'ta, tavuk üretimi yapan bir firmanın bayi, tavuklarının sağlıklı olduğunu kanıtlamak amacıyla işçileriyle mangalda tavuk pişirip yedi. ~|~ Bölgede "kuş gribi" vakalarının görülmesinin ardından tavuk satışlarının azalması, üreticileri zor durumda bıraktı. Satışların  yeniden artması için çaba gösteren üreticiler, sattıkları tavuğun sağlıklı olduğunu kanıtlamak için değişik yollar denemeye başladı. Muş'ta, tavuk üretimi yapan bir firmanın bayiliğini yapan  İsmail Avcı, işyerinin önünde mangal yapıp tavuk pişirdi.  İşçileriyle yediğitavuktan yoldan geçenlere de ikram eden Avcı, vatandaşlara tavuğu gönül rahatlığıyla yiyebileceklerini anlattı. Avcı, kuş gribi vakalarının tavuk üretimine darbe vurduğunu,  bazıüreticilerin iflas etme noktasına geldiğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100