
Ahmed Hassan, Mısır'ın önde gelen internet itelerinden ''www.egyptianplayers.com"da yer alan röportajında, yedek kulübesinde oturacak oyuncu olmadığını vurgulayarak, sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını ifade etti. İlk 11'de oynamaya her zaman hazır olduğunu hissettiğini belirten Mısırlı futbolcu, son Denizlispor maçında yedek soyunmasıyla ilgili olarak sorulan bir soruya, "Lucescu milli takımdan döndüğüm için yorgun olduğumu söyledi. Ama ben yedek oturacak oyuncu değilim" yanıtını verdi.
3 ay sonra konuşacağım
Medyada, Denizlispor maçında yedek kaldığı için teknik direktör Mircea Lucescu'ya tepki gösterdiği yönünde haberler çıktığı ~|~hatırlatılan Ahmed Hassan, "Tam olarak değil. Birşeyler oldu, ama herşeyi 3 ay sonra konuşacağım. Menajerimle konuştum. Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacağım. Hangi sebepten oynamadığımı bilmiyorum ve yedek kalmayı hazmedemiyorum." dedi.
Luce'yi anlayamıyorum
Lucescu'nun, Denizlispor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında "Ahmed Hassan'ın pozisyonu penaltı değildi" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine de Mısırlı futbolcu şöyle konuştu: "Hayır, penaltı olmayabilirdi. Ama Lucescu'nun niçin bu pozisyonun penaltı olmadığını söylediğini anlayamıyorum. Bu doğru bir hareket tarzı değil. Penaltı veya değil, bunu herkese o şekilde açıklaması gerekmiyordu."
Malatya'ya gitmem!
Deneyimli oyuncu, hafta sonunda Malatyaspor ile yapacakları maçta vatandaşı Ayman ile karşı karşıya geleceklerinin hatırlatılması üzerine de, "Evet, zorlu bir karşılaşma olacak. Malatyaspor çok güçlübir takım. Ancak ilk 11'de oynayamayacağımı öğrenirsem Malatya'ya gitmeyi düşünmüyorum ve Lucescu'nun bu maç hakkındaki fikirlerini de bilmiyorum" diye konuştu.