Bu haber kez okundu.

Halil İbrahim Sofrası
Kürdanlı top

MALZEMELER

* 3 paket pötübör bisküvi

* 1 yumurta

* 1/2 paket margarin

* 3 yemek kaşığı kakao

* 1 avuç ceviz (fındık da olabilir)

* 1 çay bardağı süt

* 1,5 çay bardağı şeker

HAZIRLANIŞI

Bisküvileri bir kapta ezin. Diğer yandan yağı bir tavada eritin. Daha sonra diğer malzemeleri (yağ dahil) sırayla bisküvinin üzerine döküp, güzelce yoğurun. Bisküvi, malzemelerle iyice özleştikten sonra kulak memesi kıvamına gelmiş hamurdan küçük parçalar koparın ve ceviz büyüklüğünde elinizde yuvarlayın. Hazırlamış olduğunuz topları hindistan cevizine güzelce bulayıp üzerine kürdanları dikin. Toplarınız servise hazırdır.~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100