Bu haber kez okundu.

Halil İbrahim Sofrası
Pratik tavuk göğsü

Malzemesi:

* 1 lt süt

* 4 çorba kaşığı pirinç unu

* 1,5 su bardağı şeker

* 1/2 tavuğun göğüs eti

* 1 su bardağı yağsız tavuk suyu

Yapılışı:

Tavuğu veya göğüs etini tuz atmadan pişiriniz. Beyaz uzun lifli etlerini mikserle karıştırarak inceltiniz. Pirinç ununu bir tencereye koyunuz. 1 su bardağı süt ile iyice eziniz. Sütün tamamını ilave edip orta hararetli ısıda karıştırarak pişiriniz. Koyulaşınca şekeri katıp, bir iki taşım kaynatınız. Daha sonra 1 su bardağı tavuk suyu ve ezilmiş tavuk etini katıp karıştırınız. bir iki taşım daha kaynatınız. Bir kişilik kaselere boşaltıp soğutarak servis yapınız.
Afiyet Olsun~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100