Bu haber kez okundu.

Halil İbrahim Sofrası
HAVUÇLU KABAK SALATASI

Malzemeler:

* 3 adet havuç
* 1 adet kabak
* 1/2 çay bardağı sıvı yağ
* 1 dilim bayat ekmek
* 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
* 2 diş dövülmüş sarımsak
* 1 çay bardağı süzme yoğurt
* 1 çorba kaşığı sirke
* Kırmızıbiber
* Tuz

Hazırlanışı:

Havuç ve kabağı rendeleyin. İçine sıvı yağı ilave edin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin.

Ateşten alıp içine bayat ekmek, ceviz, sarımsak, yoğurt, sirke, tuz ve kırmızıbiberi ilave edip karıştırın. Sonra servis yapmak üzere kabınıza aktarın.

Afiyet olsun~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100