Bu haber kez okundu.

Halil İbrahim Sofrası
Fırında Pilav
Malzemeler:
3 veya dört bardak pirinç
1 yağsız ton balığı
Mısır
Mantar
Süt
kaşar peyniri
1 paket rendelenmiş peynir
2 adet domates
Margarin
Un
Hazırlanışı:
Pirinç kaynatılır, ayrı bir tabağa mısır, mantar, küçük kesilmiş domates ve ton balığı koyularak ve iyice karıştırılır. Pirinç haşlandıktan sonra biraz soğutularak ve ilave edilir. Ayrı bir küçük tencerenin içinde yağ ile un karıştırılarak ve aldığı kadar süt ilave edilir. Yapılan sos pirinç karışımına ilave edilir ve bir daha karıştırılır. Karışım pot bir fırın tenceresinin içine koyularak yayılır. Üstüne kaşar peyniri dilimlenir ve rendelenmiş peynir konularak ve fırına verilir. Peynir üstünde eridikten sonra ve biraz renk aldıktan sonra çıkarılır.
Afiyet Olsun~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100