Bu haber kez okundu.

Halil İbrahim Sofrası
Katıklı Çorba

MALZEMELER:

2 su bardağı buğday

1 demet dereotu

1 kilo yoğurt

Yarım su bardağı kurufasulye

Tuz

Karabiber

Fasulyeleri akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip, haşlayın. Buğdayı ayıklayın ve 6 su bardağı kaynar suda 1 saat bekletin. Daha sonra 45 dakika haşlayın ve suyunu süzün. Yoğurdu 1 su bardağı su ile çırparak karıştırın, tuz ve karabiber katıp ısıtın. İçine haşladığınız bulguru ve fasulyeleri katın. İncecik kıydığınız dereotu ile karıştırıp servis yapın.~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100