Bu haber kez okundu.

Ramazan Sofrası
Gül Tatlısı
Malzemeler:
1 paket margarin / 2 kaşık yoğurt / 2 kaşık sıvı yağ / 1 yumurta 1,5 çay bardağı irmik / 250 gr ceviz / aldıgı kadar un /
Şerbeti için:
2 su bardağı şeker /2 su bardağı su
Hazırlanması:
Margarin ve diğer malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4'e bölün. Cevizin 1/4'ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin. Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175° pişirin. Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın.

Afiyet Olsun~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100