Bu haber kez okundu.

Ramazan Sofrası
İrmik Tatlısı

Malzemeler: 3 yumurta / 1 su bardağı yoğurt / 1 su bardağı svıyağ / 1 su bardağı şeker / 2 su bardağı irmik / 2 su bardağı un

Şerbeti: 1 kilo şeker/ yarım limon suyu / yarım litre su / şeker

Hazırlanması: Yumurtayı çırpın sırasıyla yoğurt, yağ, şeker, un, irmik içine konarak tekrar çırpın. Kabartma tozunu atın ve geniş tepsiye yayın ve bunu 170 derece ısılı fırında 50 dakika pişirin. Fırından çıkınca hafif soğutulmuş tatlımızın üzerine şerbeti dökün.~|~
Anahtar Kelimeler:
ramazan sofrası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100