Bu haber kez okundu.

Yemek tarifi
Ayçiçek Yağlı Bakla ~|~ MALZEMELER
1 kilo bakla
1 bas sogan
1 demet dereotu
1 çorba kasigi un
1 çorba kasigi toz seker
1 adet limon
Yarim su bardagi ayçiçek yagi
Yeterince tuz

HAZIRLANIŞI

Baklalari iyice ayiklayip yikadiktan sonra 1 limon suyu ve bir tutam tuzla ogusturarak kevgirde birakin. Çentilmis sogani ayçiçek yaginda hafifçe öldürün. Bir kasik unu su ile karistirip soganlara katin, baklalarin üstünden bir su geçirip, fazla limonu akittiktan sonra tencereye ilave edin. Bir bardak suda erittiginiz sekeri de buna ekleyin. Tuzunu ilave edip, karistirdiktan sonra tencerenin kapagini kapayin ve kisik ateste, kapagi bir daha açmadan pisirin. Tencereyi atesten almadan iki dakika önce kiyilmis dereotunu serpin.
Anahtar Kelimeler:
yemek tarifi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100