Bu haber kez okundu.

Ramazan Sofrası
YOĞURT ÇORBASI

Malzemeler:

(4 kişilik)

* 1 su bardağı yarma buğday

* 2 çorba kaşığı un

* 1 yumurta sarısı

* 1 kilo yoğurt * 1/2 kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş) * Tuz * Nane

* Kırmızı biber * 1/2 paket margarin

* 5 su bardağı su (et suyu da olabilir).

Yapılışı:

Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca,

üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile

süsleyip servise sunun.

Afiyet Olsun~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100