10 Ekim 2005 Pazartesi 00:00
185 Okunma
Üniversitelilerden bilimsel pide
Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Ürünleri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Ramazan pideleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor ~|~ Fakülte bünyesinde kurulan Pilot Ekmek Fabrikası'ndaki uygulamalı derslerde Ramazan pidesi hazırlayan kız öğrencilerin yaptığı ekmeklere ve Ramazan pidelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Fırında yumurtalı ve susamlı pideler yapan öğrenciler, Ramazan ayı boyunca fırında çalışacaklar. Bayanların çoğunluğunu oluşturduğu öğrenciler, burada sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ekmek ürettiklerini belirtti. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gürbüz Kotancılar, vardiyalı olarak tüm öğrencilerin ekmek fabrikasındaki üretime katıldığını belirterek, hijyenik bir ortamda Erzurumlular'a en lezzetli ekmeği hazırladıklarını dile getirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100