Bu haber kez okundu.

Damak Tadı/ Andızotu kökü
Özellikle bronşiyal öksürüklere ve boğmacaya karşı çok başarılıdır. ~|~
FAYDASI
 Balgam birikimli tüm hastalıklarda, örneğin bronşit ve akciğer iltihabında kullanılabilir. Şifalı bitkilerin çok yönlü etkinliklerine örnek gösterilebilecek bir bitkidir. İçerdiği sabit yağın yatıştırıcı etkisine, eterli yağın uyarıcı etkisi eşlik eder ve bu iki değişik etki, mikrop kırıcı özellikle bütünleşir. Andızotu kökü, astıma ve bronşiyal astıma karşı kullanılabilir. Eskiden tüberküloz tedavisinde kullanılırdı. İçerdiği acı maddeler sayesinde iştahı açar ve sindirimi kolaylaştırır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100