28 Şubat 2007 Çarşamba 00:00
222 Okunma
Damak Tadı/ Barbunyalı kapuska
Malzemeler ~|~



? 1 adet küçük Lahana
? 1 su bardağı Barbunya
? 100 gr. Kıyma
? 1 adet Soğan
? 1 çorba kaşığı Biber Salçası
? 1 çorba kaşığı Margarin
? Yeterince Sıcak Su
? 1 tatlı kaşığı Pulbiber
? Karabiber
? Tuz  
 
HAZIRLANIŞI
Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin...
Afiyet olsun...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100