Bu haber kez okundu.

Damak Tadı/ Biftek yemeği
Malzemeler ~|~



? 8 adet dana bifteği,
? 2 yemek kaşığı kabukları
    soyulup kıyılmış badem,
? 2 yemek kaşığı kuru üzüm,
? 4 yemek kaşığı tereyağı,
? 4 yemek kaşığı rendelenmiş
   kaşar peyniri,
? Tuz,
? Karabiber.

HAZIRLANIŞI
Bademli üzümlü biftek yemeğini hazırlarken öncelikle maydanoz, badem, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi bir kasede karıştırın. Her bifteğin ortasına bu karışımdan birer kaşık koyup rulo şeklinde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturabilir ya da iple bağlayabilirsiniz. Daha sonra kızartma tavasında tereyağını eritin. Ruloları ekleyip her yanını iyice kızartın. Üzerine 1 su bardağı sıcak su ilave edip 20 dakika kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun...

Anahtar Kelimeler:
damak tadı biftek yemeği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100