Bu haber kez okundu.

Damak Tadı/ Bisküvili muhallebi

Malzemeler

~|~


? 4 adet tavuk göğsü
? 1 çorba kaşığı sıvıyağ
? 1 çorba kaşığı limon suyu
? Tuz, karabiber
? 1 çorba kaşığı kekik
? 1 adet soğan
? Yarım su bardağı taze ekmek içi 
 
HAZIRLANIŞI
Tavuk etlerini yağlanmış fırın tepsisine koyun. Bir kapta 1 çorba kaşığı sıvıyağı, 1 çorba kaşığı limon suyunu, karabiberi, tuz, 1 çorba kaşığı kekiği ve rendelenmiş soğanı iyice karıştırın. Bu karışımı tepsideki tavukların üzerine döktükten sonra ufalanmış ekmek içlerini tavuk etlerinin üzerine serpin. Ekmek içlerinin düşmemesi içim el yardımı ile tavukların üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 190 dereceli fırına tepsiyi yerleştirin. Yaklaşık 1 saat pişirdikten sonra sıcak olarak da servis yapın.
Afiyet olsun...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100