29 Aralık 2006 Cuma 00:00
285 Okunma
Damak tadı/ Ekmekli kremalı et
Malzemeler ~|~



? 300 gr. kuşbaşı et,
? 5 dilim tost ekmeği,
? 2 adet domates,
? 2 adet sivri biber,
? 2 diş sarımsak,
? 1 çay bardağı krema,
? 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
? 1 çorba kaşığı tereyağ,
? Kekik,
? Karabiber,
? Kırmızıbiber,
? Tuz.

HAZIRLANIŞI
Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada tereyağında kavurun. Baharatları ilave edin. Başka bir tavaya zetinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri sote edin. Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı ilave edip 5 dk. daha pişirin. Servis tabağına tereyağında sote edilmiş ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.  Süslemek için maydanoz dalları kullanabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100