Bu haber kez okundu.

Damak Tadı/ Kuzu tandır
Malzemeler ~|~



? 800 Gr kuzu kol 
? 2 Adet domates
? 2 Adet havuç
? 2 Adet kuru soğan
? 1 Demet maydanoz sapı
? 2 Adet sivribiber
? 1 Çay bardağı etsuyu
? Ayçiçek yağı
? Tuz ve karabiber

HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak domateslerin, soğanların ve havuçların kabuklarını soyun. Geniş bir fırın tepsisinin içine kuzu budunu, soğanları, havuçları, domatesleri, sivribiberi ve maydanoz saplarını yerleştirin. Tuz ve karabiber serpip ayçiçek yağını gezdirin. Tepsiyi 200 dereceli fırına koyun ve et yumuşayana dek pişirin. Tepside bulunan sebzeleri ayırarak, hepsini mikserden geçirin. 1 çay bardağı etsuyunu ekleyerek püre haline getirin. Servis tabağına püreyi ve eti yerleştirip servis yapın.

Anahtar Kelimeler:
damak tadı kuzu tandır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100