Bu haber kez okundu.

Damak Tadı/ Patlıcan ızgara
Malzemeler ~|~



? 100 gr. kuşbaşı et,
? 3 adet taze soğan,
? 2 adet domates,
? Yarım demet maydonoz,
? 2 diş sarımsak,
? 4 adet patates,
? 2 çorba kaşığı tereyağ,
? Tuz,
? Karabiber,
? Kekik

HAZIRLANIŞI
Patateslerin içlerin oyun. Fırında 5 dakika kadar pişirin. Tavaya tereyağını, sivribiberi, taze soğanı, sarımsağı ve etleri koyup kavurun. Domatesleri ve baharatları ekleyip 5 dk. pişirin. En son maydonozları ekleyin. İçlerini boşaltmış olduğunuz patateslerin içine kavurduğunuz etli karışımdan koyup fırında 180 dercede 15 dk. kadar pişirin.
Afiyet olsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100