Bu haber kez okundu.

Damak Tadı/ Sarmısak çorbası
Malzemeler ~|~



? 1 su bardağı un,
? 2 adet soğan,
? 2 adet sivribiber,
? 6 diş sarımsak,
? 1 su bardağı sıvı yağ,
? 2 su bardağı soğuk su,
? 5 su bardağı et suyu,
? Tuz,
? Karabiber,
? Pul biber. 
 
HAZIRLANIŞI
Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp yağda kavurun. Üzerine un ilave edip kavurmaya devam edin. Baharatları da ilave edip suyu ekleyin. Et suyunu, limon suyunu ve dövülmüş sarımsağı da içine karıştırdıktan sonra 10-15 dk. kadar pişirin. Kaynayınca ocaktan alıp üzerini kıyılmış maydanozlarla süsleyerek servis yapın.
Afiyet olsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100