Bu haber kez okundu.

Püf noktası
Ateşte közlediğiniz mısırları, hemen bol tuzlu ılık suya batırıp yemeği denediniz mi? Tuzlu su, hem mısırın üstündeki külleri alır, hem de değişik lezzet verir. ~|~
Anahtar Kelimeler:
püf noktası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100