logo
29 MART 2024

Aziz Yıldırım: Parayı sokağa atmadık

27.07.2008 00:00:00
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2008-2009 sezonu için yaptıkları transfer çalışmalarında 50 milyon Avro'luk bir harcama yaptıklarını belirterek, "Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir. Fenerbahçe'ye katkı yapacaklardır" dedi.

 

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın son bölümünde konuşma yapan Aziz Yıldırım, bazı eleştirilere yanıt verdi.Transferler için yüksek bedeller ödendiği yönündeki eleştirilere verdiği yanıtta Yıldırım, "50 milyonluk, 60 milyonluk transferler yapıldı deniliyor. Fenerbahçe büyüyor diyoruz. 250 milyon dolar bütçelere geldik. Parayı saklayacak halimiz yok, yetkiyi sizden aldık. 50 milyon Avro harcandı, evet harcadık. Emre'nin 4,5 milyon Avro bonservisine verdik. Güiza'nın bonservisine 14 milyon Avro verdik. Aragones ve ekibine 3,5 milyon Avro veriyoruz. Bunların anlaşmaları 3-4 yıl. Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir, kulübümüze katkı yapacak" diye konuştu.

"GİDENİN YERİNİ DOLDURURUZ"Mehmet Aurelio'yu takımda tutamadıkları yönündeki eleştirilere de Yıldırım, "Marko gitti, kıymete bindi. Eskiden bu kadar kıymetli değildi. Gidenin yeri dolmaz diye bir şey yok, biz doldururuz" dedi.Gerekirse 1 veya 2 transfer daha yapacaklarını ifade eden Aziz Yıldırım, "İstediğiniz zaman istediğiniz parayı verebilirseniz transfer yaparsınız. Bizim o gücümüz var" diye konuştu.

"KALECİ SORUNUMUZ YOK"Başkan Yıldırım, kaleci transferi yapmayacak olmaları nedeniyle yapılan eleştirileri de yanıtladı. Volkan Babacan'ın güvenilmesi gereken yetenekli bir isim olduğunu ifade eden Yıldırım, Real Madrid'deki Casillas örneğini verip, Babacan'ın yakın zamanda birinci kaleciliğe kadar çıkabileceğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Kaleci sorunumuz yok. Gazetelerin yazdıklarıyla devam edersek bu işleri yapamayız. 20 yaşında kaleci, 1988 doğumlu Volkan Babacan. Ümit Milli Takım'ın kalecisi. Niye korkuyoruz kaleye geçmesinden. Real Madrid'deki Casillas örneği... Barcelona 20 yaşında vatandaşını koydu kaleye, Rüştü gitti oynayamadı. Niye korkuyoruz? Korkmayın. Biz korkmuyoruz, siz niye korkuyorsunuz? Sonra hesabı ben vereceğim, arkadaşlarımız verecek. Gazetelerin yazdıklarına fazla itimat etmeyin."

"STATLA İLGİLİ KARŞILAŞTIRMA YAPILMASI BENİ ÜZER"Ezeli rakiplerinin stat projeleriyle ilgili karşılaştırmaların kendisini üzdüğünü ifade eden Aziz Yıldırım, şunları kaydetti: "Statla ilgili karşılaştırma yapılması beni üzer. Biz Fenerbahçeliler'in gücüyle stadı yaptık. Türkiye'de bir çivi çakılmadığı zaman yaptık. Süsleme kısmını bundan sonra biz yaparız. Bizim stadımız, kim gelirse gelsin çok muhteşem olduğunu söylüyor. Bizim stat gerçek kullanımlığı olan bir stattır."Amatör şubelere daha çok yatırım yapacaklarını anlatan Yıldırım, futbol takımından beklentilerin büyük olduğunu ifade ederek, "Şampiyonluktan başka bir şey düşünmediğimizi bilmenizi isterim. 10 yıldır, şahsım için söylüyorum, izin yapmadım. Fenerbahçe için hepimiz çalışıyoruz, müsterih olun" diye konuştu.

1 milyon üye projesiyle ilgili olarak da gerekli çalışmaların yapıldığını anlatan Yıldırım, bugün bunun mümkün olmadığını, hukuki altyapısının hazırlanması gerektiğini anlatarak, "Bunun için Sayın Bakan'la görüşme yaptık. Yeni bir spor yasası hazırlanıyor. Biz de çıkacak yasaya göre tüzüğümüzde ne yapacağımızı gelip genel kurulda anlatacağız. Genel kurul kabul ederse gerekli çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

ALİ VATAN'IN İDDİASINA YANITYüksek Divan Kurulu Üyesi Ali Vatan'ın, formaların 9 misli fazlasıyla satıldığı iddiasına tepki gösteren kulüp başkanı Aziz Yıldırım, bunun doğru olmadığını söyledi.Yıldırım, forma fiyatlarının "Üç Büyük" kulüpte de aynı düzeyde olduğunu (75-80 YTL) ifade ederek, "Adidas ile bir anlaşmanız var. Her yıl belli şartlarda fiyatlara ilaveler yapılır. 9 misli denilir mi?" dedi.

Fenerbahçe Sportif A.Ş.'nin 2 milyar dolar değerini aştığını kaydeden Yıldırım, bununla gurur duyduklarını ifade etti. Aziz Yıldırım, Ataşehir'de yapılması planlanan spor salonu ve tesisler için imar konusunun tamamlandığını, stadın arkasındaki Kenan Evren Lisesi'nin, lisenin başka bir yere yapılmak üzere arazisinin alınarak iş merkezi yapılması projesinde sorunların giderildiğini, yakın zamanda temel atacaklarını ifade etti.

BORÇ NE KADAR?Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kurulun olağan toplantısında yaptığı açıklamada, kulübün borcunun bir yıllık süreçte 11 milyon 70 bin dolar azalarak, 84 milyon 693 bin dolara düştüğünü bildirdi.Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kürsüye çıkan Günay, Yüksek Divan Kurulu'nun, kulübün mali durumuyla ilgili 1 yıllık araştırmasının sonuçlarını okudu.2007 yılının Haziran ayı sonu itibarıyla 120 milyon 720 bin YTL olan kulübe ait duran varlıkların bu yılın Haziran ayı sonu itibarıyla 138 milyon 780 bin YTL'ye yükseldiğini, artışın 18 milyon 150 bin YTL olduğunu bildiren Günay, aynı dönemde kulüp gelirlerinin 45 milyon 550 bin YTL artışla, 78 milyon 290 bin YTL'den, 123 bin 840 bin YTL'ye çıktığını kaydetti.Gelir-gider farkının 2007'de aynı dönemde eksi 4 milyon 870 bin YTL, 2008'de ise artıya geçerek 5 milyon 820 bin YTL olduğunu bildiren Yüksel Günay, 95 milyon 760 bin dolar olan borçların, bu yılın Haziran ayı sonu itibarıyla 11 milyon 70 bin dolar azalarak, 84 milyon 690 bin dolara gerilediğini ifade etti.Günay, yönetim kurulunun bu bir yıllık süreçte üstün gayret ve özveri gösterdiğini ifade ederek, tüm komite ve kurullara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

DENETLEME KURULU RAPORUDenetleme Kurulu raporunda kulübün 30.06.2008 tarihi itibarıyla 123 milyon 839 bin 870 YTL gelir elde ettiği, giderlerin de 118 milyon 16 bin 16 YTL olduğu belirtildi.Kurul, 2008-2009 sezonu için satılan 27 bin 63 kombine biletten 41 milyon 410 bin 69 YTL, loca satışlarından 6 milyon 395 bin YTL ve taraftar karttan 2 milyon 730 bin 330 YTL gelir elde edildiğini açıkladı.

HASAN DO?AN UNUTULMADIYönetim Kurulu faaliyet raporunu okuyan Genel Sekreter Vedat Olcay, sözlerine vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı anarak başladı.Spor camiası ve Doğan'ın kederli ailesine başsağlığı dileyen Olcay, daha sonra şubelerdeki faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.Amatör şubelerde elde edilen şampiyonluklar, kupalar ve madalyalarla ilgili Yüksek Divan Kurulu üyelerini bilgilendiren Olcay, Pekin'de yapılacak Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli takım kafilesinde 17 Fenerbahçeli sporcunun bulunacak olmasının kendileri için büyük bir gurur olduğunu kaydetti.

YILDIRIM, YÜZÜCÜLERE AKREDİTASYON KARTLARINI VERDİ8-24 Ağustos tarihleri arasında Çin'in başkenti Pekin'de yapılacak 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılacak Fenerbahçeli yüzücüler, Yüksek Divan Kurulu üyelerine tanıtıldı.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Günay, antrenörleriyle birlikte 7 milli yüzücüye olimpiyat akreditasyon kartlarını verdi.Kulüp Yüzme Şubesi Kaptanı Emin Gökalp Baş ile toplantı salonuna gelen sporcular Serkan Atasay, Demir Atasoy, Deniz Nazar, Kaan Tayla, Gülşah Gönenç, Buse Günaydın, İris Rosenberger ve antrenör Levent Camuşcuoğlu üyelerden alkış aldı.

KALECİ SİTEMİYüksek Divan Kurulu üyelerinin görüş ve temennileri bölümünde konuşan Ziya Bayatlı, kulübün kaleci transferi yapmama kararını eleştirdi.Sarı-lacivertli ekibin zorlu 3 kulvarda mücadele edeceğini hatırlatan Bayatlı, "Kaleci konusunda başkan ve yönetim kurulunun acilen tedbir alması gerekiyor. Yoksa bir sakatlık durumunda sıkıntılı bir dönem yaşayabiliriz" dedi.Konuşmacılardan Ali Vatan da konuşmasının bir bölümünde forma fiyatlarının yüksekliğini dile getirip, maliyetin 9 katı karla satıldığı iddiası üzerine kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile kısa süreli tartışmaya girdi.
Mehmetçikin yolunu açma çalışması
Kar kalınlığı 7 metreyi buldu
Mansur Yavaş, Haymana'da vatandaşlarla buluştu
"Bir oy çok önemli"
Vatandaş geçim için karta yüklendi
Yüzde 122 artış!
Moskova'daki terör saldırısı
Can kaybı 144'e yükseldi
Patlamanın ardından yangın çıktı
Villanın bodrumunda ceset bulundu
AKP'li başkan 2 bin lira için halkı sıraya dizdi
Paralar seçimden sonra yatacak!
İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı
38 kişi hayatını kaybetti
Seçil Erzan davasında önemli gelişme
Belgedeki imza sahte çıktı
Otomobilini park edip dilenmeye gitti
Yaşı daha da şaşırttı
Seçim zoruyla çevreci oldu
'Gündemimizde yok'
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Namazın hikmeti
2 suç örgütü lideri daha İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranıyorlardı
Müzakereler katliama zaman kazandırmak için
Takas önerisini Netanyahu reddetti
3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
'Futbol sahada, dostluk her yerde'
Mehmetçikin yolunu açma çalışması
Kar kalınlığı 7 metreyi buldu
Mansur Yavaş, Haymana'da vatandaşlarla buluştu
"Bir oy çok önemli"
Vatandaş geçim için karta yüklendi
Yüzde 122 artış!
Moskova'daki terör saldırısı
Can kaybı 144'e yükseldi
Patlamanın ardından yangın çıktı
Villanın bodrumunda ceset bulundu
AKP'li başkan 2 bin lira için halkı sıraya dizdi
Paralar seçimden sonra yatacak!
İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı
38 kişi hayatını kaybetti
Seçil Erzan davasında önemli gelişme
Belgedeki imza sahte çıktı
Otomobilini park edip dilenmeye gitti
Yaşı daha da şaşırttı
Seçim zoruyla çevreci oldu
'Gündemimizde yok'
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Namazın hikmeti
2 suç örgütü lideri daha İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranıyorlardı
Müzakereler katliama zaman kazandırmak için
Takas önerisini Netanyahu reddetti
3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
'Futbol sahada, dostluk her yerde'

Şanlıurfaspor'da kriz çözüldü

Şanlıurfaspor'da alacakları ödenen futbolcular Sakaryaspor maçı hazırlıklarına yeniden başladı
29.03.2024 13:06:00
Anadolu Ajansı
Şanlıurfaspor'da kriz çözüldü
Şanlıurfaspor'da kriz çözüldü

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında evinde Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük aranın ardından yeniden başladı.

Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, maaşlarını ve gereken ödemeleri alamadıkları gerekçesiyle 3 gün antrenmana çıkmayan oyuncuların ödemelerinin yapıldığını, sorunun çözüme kavuştuğunu söyledi.

Sahalarında karşılaşacakları Sakaryaspor maçı hazırlıklarına yeniden başladıklarını aktaran Yükselir, şöyle konuştu: "Sakaryaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. İlk hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında mutlak galip gelmek ama yenemiyorsak da yenilmemeliyiz diye düşünüyorum. Çünkü bu ligde 1 puan bile çok önemli. Ama 3 puan alırsak çok derin bir nefes alırız. Ligde kalma yolunda rakiplerimiz olan Tuzlaspor ve Adanaspor'un üstünde yer alarak ligde kalacağımıza inanıyoruz. Takımda sakat oyuncularımız iyileşti, maça tam kadro çıkacağız. Her takımın olduğu gibi bizim takımımızın da taraftarlarına daha çok ihtiyacı var. Ligde bulunduğumuz konum iyi değil ve bize hiç yakışmıyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle puan veya puanlar almak istiyoruz." AA

"Görüntüleri Hugh Dallas sızdırmış olabilir"

Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, Galatasaray-Antalyaspor maçıyla alakalı görüntüleri Hugh Dallas'ın sızdırmış olabileceğini söyledi
29.03.2024 12:54:00
Haber Merkezi
"Görüntüleri Hugh Dallas sızdırmış olabilir"
"Görüntüleri Hugh Dallas sızdırmış olabilir"
Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, son dönemde Türk futbolunda yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Spor yazarı Cemal Ersen, bugün Milliyet Gazetesi'nde yer alan yazısında TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik ile yaptığı görüşmeye yer verdi.

İşte Ersen'in o yazısı ve Şenes Erzik'in değerlendirmeleri: "Malum, Türk futbolunda tarihin en karmaşık, en tartışmalı ve en keyifsiz sezonlarından birine tanıklık ediyoruz. Bu tabloya en çok üzülenlerden biri ise futbolunun önemli şahsiyetlerinden olan Şenes Erzik. Ülkemizin seçimle iş başına gelmiş ilk Federasyon Başkanı. UEFA ve FIFA'da uzun yıllar görev yapmış, bilgisi ve deneyimiyle saygınlık kazanmış bir isim. Aynı zamanda federasyonun tek ve son Onursal başkanı.

"Bir hakemin dayak yemesi ne demektir ya?"

Son dört ay içinde yaşananları bir üst akıl olarak değerlendirmesi için fikirlerini sordum. Duayen futbol adamının gündeme dair görüşleri şöyle: "Üzgünüm ama bugünleri yıllar öncesinde görmüş ve kitabımda "vay vay vay" demiştim. Haklı çıktığım için mutlu değilim. Bir hakemin dayak yemesi ne demektir ya? Demek birileri önceden plan yapmış, ancak yetkili kurumlar bunu ön görememiş, önlem alamamış. Baksanıza duruma, hakem konuşmayan kimse var mı? Hakemlik bambaşka bir iş. Onları yönetmek ise çok daha farklı meziyetler gerektirir. Geldiğimiz nokta filan yok. Geçmişte ne isimler vardı hakemlikte. Aralarında kötüleri de vardı, ben onlara berduş derdim. Zaman içinde kaybolup gittiler. Ama bugün bakıyorum, geçmişin o kalitesi yok maalesef. Neden diye soracağımız makam şu andaki yöneticiler olmalı.

"Görüntüleri Hugh Dallas sızdırmış olabilir"

VAR kayıtlarının sızdırılması ilginç bir konu. Bunu kimin yaptığı konuşuluyor. Bence başlarındaki kişiye, Hugh Dallas'a soracaksınız bunu. O sızdırmış olabilir. Benim UEFA'da görev yaptığım dönemde hakemimdi. Tanırım az çok. Bazı hatalarını görmüştüm. Sıkılınca yüzü kızarır. Yayınlanan VAR konuşmalarını dinliyorum, prosedürün dışına çıkılmış. Geçen dönemde Jaap Uilenberg vardı ülkemizde. Düzgün bir adamdı, neden gönderdiler bilmiyorum. Hakeme bak diyorlar, ben de öğretmenlerine bak diyorum. Sadece Hugh Dallas'a değil, Federasyona ve MHK'ye de bakmak gerek. At sahibine göre kişner.

"Zaten kendileri gidecek"

Yabancı gözlemciden sonra yabancı hakem getirme konusu gündemde. Bana göre yapamazlar. Bunu yaparlarsa gittin demektir. Hepsine 'güle güle' derim. O ne demek, yabancı hakem ne demek? Sadece bizim hakemler mi suçlu? Zaten kendileri gidecek. Yani Futbol Federasyonu. Yaşananlar ayyuka çıktı. Bütün dünya gördü. Çıkmış yetti artık diyor. TFF başkanı da MHK başkanı da bilmiyor, anlamıyor.

"Hepsi başkana destek verdi"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki akşam verdiği iftar yemeğine de katılan Erzik izlenimlerini şöyle aktardı; "Kanaatim 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula herkes gelecek, gerekli çoğunluk sağlanacak. Ligden çekilme diye bir şey yok. Orada konuşanların hepsi başkana destek verdi ama çekilme yönünde bir karar çıkmasını istemedi. Zaten doğrusu da bu."

Aslan'ın jokeri dalyaya hazırlanıyor

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü yapılacak Atakaş Hatayspor maçıyla "dalya" diyecek
29.03.2024 11:50:00 / Güncelleme: 29.03.2024 12:59:44
AA
Aslan'ın jokeri dalyaya hazırlanıyor
Aslan'ın jokeri dalyaya hazırlanıyor
Temmuz 2021'de 1. Lig temsilcisi Ankara Keçiörengücü'nden 21 milyon lira (Dönemin kuruyla 2,1 milyon avro) bonservis bedeliyle transfer edilen Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı ekipteki üçüncü sezonunu geçiriyor. 2021-2022 sezonunda 23 resmi müsabakada forma giyen Barış Alper, maç başına 23 dakika süre aldı. Futbolda kulüp tarihinin en kötü sezonunu geçiren kadroda yer alan genç hücum oyuncusu, skor katkısı veremedi.

Yaşanan yönetim ve teknik adam değişikliklerinin ardından kadroda tutulan Barış Alper, ikinci sezonunda maç sayısını 30'a, ortalama süresini de 34 dakikaya çıkardı. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerindeki performansıyla dikkati çeken sarı-kırmızılı futbolcu, 4 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. Yaşanan şampiyonluktaki katkısının ardından Barış Alper'in 2025-2026 sezonunun ardından sona erecek sözleşmesi iyileştirme yapılarak 2026-2027 sezonuna uzatıldı.

Güçlü fiziği, hızı, top tekniği ve son vuruşlarıyla dikkati çeken Barış Alper Yılmaz, bu sezon ise sarı-kırmızılı ekibin en istikrarlı futbolcusu olarak dikkati çekiyor. Barış Alper, Galatasaray'ın Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme ile grup aşaması, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 47 müsabakanın 46'sında forma giydi. Maç başına 59 dakika süre alan genç futbolcu, söz konusu maçlarda 4 kez ağları havalandırdı.

Okan Buruk'un jokeri oldu

Barış Alper Yılmaz, bu sezon farklı mevkilerde gösterdiği iyi performans ile takımına katkı verdi. Sezon başında yapılan bazı transferlerden beklediği verimi alamayan sarı-kırmızılıların imdadına Barış Alper Yılmaz yetişti. Bir hücum oyuncusu olan Barış Alper'i teknik direktör Okan Buruk sağ ve sol bekte de kullandı. Kale, stoper ve defansif orta saha haricinde tüm bölgelerde görev yapan genç futbolcu, gösterdiği performansla takımının iyi gidişatına önemli katlı sağladı. Sarı-kırmızılı futbolcu, bu özelliği sayesinde hem ilk 11 kurarken hem de maç içindeki hamlelerinde teknik direktör Okan Buruk'un elini rahatlattı.

Takımın en istikrarlısı

Barış Alper, bu sezon Galatasaray'da en fazla maça çıkan futbolcu oldu. Sarı-kırmızılı takım, bu sezon Süper Lig'de 30, Avrupa'da 14, Türkiye Kupası'nda ise 3 maça çıktı. Toplam 47 resmi müsabakada mücadele eden Galatasaray'da Barış Alper, sadece 1 maç kaçırdı. Toplam 46 müsabakada forma giyen Barış Alper, cezası nedeniyle sadece 16. haftadaki EMS Yapı Sivasspor karşılaşmasına çıkamadı.

Takımda en fazla maçta forma giyen futbolcu olan Barış Alper, sezonun ilk yarısında sonradan oyuna girdiği için sahada kaldığı süre bakımından 8. sırada yer aldı.

Trabzonspor Lundstram için tetikte

Trabzonspor'un gündemine gelen İngiliz futbolcu John Lundstram için kulübü Rangers sözleşme uzatma konusunda harekete geçti. İskoç ekibinin sözleşme uzatma teklifine ilk görüşmede olumlu yanıt vermeyen Lundstram, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor
29.03.2024 11:30:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor Lundstram için tetikte
Trabzonspor Lundstram için tetikte
Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına hız veren Trabzonspor, nokta transferler için titiz hareket ediyor. Tecrübeli ve genç oyuncularla birlikte oluşturacağı kadroyla önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi planlayan Karadeniz ekibi, İskoç ekibi Rangers ile sıcak temasa geçmişti.

Rangers ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Barisic ile temaslarına devam eden Trabzonspor, aynı kulüpte forma giyen ve iyi bir sezon geçiren John Lundstram için de temaslarını sürdürdüğü iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde İskoç Kulübü oyuncuya sözleşme uzatma konusunda teklif yaparken, İngiliz oyuncu yapılan ilk görüşmelerde teklife olumlu yanıt vermemişti.

Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, iyi bir sezon geçiren tecrübeli oyuncunun kulüpte kalmasını istiyor. İskoç medyası, Rangers'ın John Lundstram'ın takımda kalması için yeni bir teklif daha yapması gerektiği noktasında haberlere yer verirken, Barisic'in ardından Trabzonspor'un İngiliz oyuncuya olan ilgisine de yer verdi. Tecrübeli oyuncunun İngiltere'den gelecek teklifleri de değerlendirdiği belirtildi. İHA
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.