Bu haber kez okundu.

AB standardı bıyıkları kestirdi
Restaurantta çalışan aşçı ve garsonları bir haftalık eğitime tabi tutan ISO Danışmanı Deniz Tan, restaurantta ISO 9000 sistemini kurmaya çalıştıklarını belirterek, "ISO 9000 kalitesine ulaşmak için mesleki eğitim gerekiyor. Garsonlara servis açımında müşterilere karşı tavır ve davranışlarını anlatıyoruz. Nasıl yürümeleri ve hijyen koşullarını nasıl sağlayacakları konusunda eğitiyoruz. Eğitimden sonra uygulama yapacağız. Özellikle aşçıların ve ustaların maske takmaları, verilen eğitimlere uyum sağlamaları bizleri çok mutlu ediyor. Garson ve aşçılar için kep, fular ve maske uygulaması getirdik. Garsonlara vücut dilini öğretiyoruz. Garsonların bıyıklarını hijyen koşullarını sağlamak için kestirdik" dedi. ~|~
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100