Bu haber kez okundu.

Baklava akademisi GÜLLÜOĞLU
Kökleri 1871 yılına dayanan Güllüoğlu Baklavacılık, 53 yıldır İstanbul Karaköy'den tüm dünyaya, türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Nadir Güllü gazetemize yapmış olduğu ziyarette, binlerce yıllık mazisi olan türk mutfağının engin mönüsünü yaşatmak için hızla gelişen fast?food kültürüne karşı milli geleneklerimizi korumanın çok önemli bir görev olduğunu belirtti. Nadir Güllü, özellikle gıda sektöründe tüm dünyaya hizmet edebilmek, hele türk mutfağı gibi çok zengin bir yelpazeye sahip bir mutfağı tanıtmanın zorluklarına değindi.

Önce kalite gelir

Güllü ? "1996'da faaliyete geçen, 2500 metrekare kapalı alana sahip tesisimizde günde yaklaşık 2 ton tatlı üretmekteyiz. Fabrikamız hijyenik koşullar açısından bir tıbbi tesis standartlarındadır. Yıllardır verdiğimiz emekler neticesinde kalitemizi tüm dünya kabul etti ve uluslararası HACCP belgesi ve İSO 9001 belgesi aldık."

Türk baklavası dünyaya açılıyor

Güllü ? Dünyanın dört bir köşesinden gelen yetkililere türk mutfağının bu e~|~şsiz mutfağının örneklerini en iyi şekilde tanıtıyoruz. Bu da ülkemizin tanıtımına katkıda bulunurken, Türk mutfağını kendine maletmek isteyen, özellikle yunan meslektaşlarımızın çabalarını boşa çıkartmaktadır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner100