logo
25 MAYIS 2026

2006 için vuracaklar

04.09.2004 00:00:00
A Milli Takımımızın Almanya'da yapılacak 2006 Dünya Kupası finallerine gidebilmek için yolculuğu bugün Gürcistan maçıyla başlayacak. Ay yıldızlı ekibimiz rakibini yenip grup eleme maçlarına iyi başlamak amacında

Futbolda 18. Dünya Kupası Avrupa elemelerine, 6 grupta daha bugün başlanacak. Elemelerde 8 grupta toplam 21 maç yapılacak. 2. Grup'ta bulunan (A) Milli Takım, gruptaki ilk maçında, bugün Trabzon'da Gürcistan'ı konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki maç, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı, İspanyol hakemler Luis Cantalejo Medina, Victoriano Giraldez Carrasco ve Fermin Martinez Ibanez yönetecek. Gruptaki diğer maçlarda, TSİ 21.00'de başkent Kopenhag'da Danimarka, Ukrayna'yı başkent Tiran'da da 21.45'de Arnavutluk, son Avrupa Şampiyonu Yunanistan'ı ağırlayacak. Gruplarda 2. maçlar ise 8 Eylül Çarşamba günü yapılacak.

Hedef ilk sırada olmak

Dünya Kupası Avrupa elemelerindeki mücadele, 18 Ağustos'ta 1. ve 3. gruplarda yapılan toplam 4 maçla başlamıştı. Elemelerdeki mücadele, 12 Ekim 2005 tarihine dek çift devreli lig usulüne göre sürecek. Statüye göre gruplarında ilk sıraları alan 8 takımın yanısıra, en iyi puan ve averaja sahip 2 takım daha doğrudan finallere katılma hakkı kazanacak. Diğer 6 grubun ikincileri ise 12 ve16 Kasım 2005 tarihlerinde çift maçlı eleminasyon sistemine göre karşılaşacak ve evsahibi Almanya'nın doğrudan katılacağı finallere gidecek 3 takım daha belirlenmiş olacak.

Süper Lig'de yabancı futbolcular daha fazla şans buldu

Bu sezon ligdeki 18 kulüp, 253 Türk, 318 yabancı olmak üzere 571 farklı futbolcuya forma şansı verdi

25.05.2026 00:42:00
AA
Süper Lig'de yabancı futbolcular daha fazla şans buldu
Süper Lig'de yabancı futbolcular daha fazla şans buldu
Bu sezon ligdeki 18 kulüp, 253 Türk, 318 yabancı olmak üzere 571 farklı futbolcuya forma şansı verdi.

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 18 takımda 571 futbolcu süre aldı.

Süper Lig'de 2025-2026 sezonu geride kaldı. Galatasaray'ın üst üste 4, toplamda 26. şampiyonluğuna ulaştığı sezonda Hesap.com Antalyaspor, Zecorner Kayserispor ve Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, küme düşen takımlar oldu.

Ligde mücadele eden 18 takım, gelen olarak kadro istikrarı yakalayamazken toplamda 571 farklı futbolcuya forma şansı geldi. En fazla futbolcuya 43 isimle TÜMOSAN Konyaspor forma verdi. Bu kulübü ikas Eyüpspor 40, Fenerbahçe ise 38 oyuncuyla izledi.

Corendon Alanyaspor 26, Çaykur Rizespor ve RAMS Başakşehir ise 27'şer oyuncuyla en az futbolcu kullanan takımlar oldu.

Yabancı futbolcular daha fazla



Süper Lig'de süre bulan yabancı futbolcu sayısı, yerlileri geride bıraktı.

Futbol takımlarının forma verdiği 571 futbolcunun 253'ü yerli, 318'i ise yabancılardan oluştu. Ligde en fazla yabancı oyuncuya 21 isimle Fenerbahçe forma verdi. Sarı-lacivertlileri 20'şer isimle Eyüpspor, Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Gaziantep FK ve Göztepe izledi.

Toplamda 25 Türk futbolcu oynatan Konyaspor ise yerli oyunculara en fazla görev veren takım oldu.

72 ülkeden 318 yabancı



Süper Lig'de bu sezon toplamda 318 yabancı oyuncu ter döktü.

Ligde mücadele eden 18 takım, 72 farklı ülkeden 318 yabancı oyuncuya forma şansı verdi. Brezilya, 28 futbolcuyla Süper Lig'de en fazla oyuncusu olan ülke ünvanını aldı. "Sambacılar"ı 17 futbolcuyla Portekiz, 14 oyuncuyla Fildişi Sahili izledi.

Ligde Senegal'dan 12, Fransa ve Nijerya'dan 11'er, Gana, Mali, Polonya ve Romanya'dan dokuzar, Bosna Hersek ve Hırvatistan'dan yedişer, Belçika ve Hollanda'dan altışar, Almanya, Arnavutluk, Çekya, Fas, İspanya, Kamerun, Kolombiya, Macaristan, Slovenya ve Ukrayna'dan beşer, Gabon, Gambiya, İngiltere, İtalya, Kosova, Norveç, Rusya, Sırbistan, Surinam, Tunus ve Yunanistan'dan dörder, Angola, Arjantin, Benin, Curaçao, Gine, Güney Kore, İsviçre, Kongo, Özbekistan, Slovakya ve Yeşil Burun Adaları'ndan üçer, Avusturya, Danimarka, Gine-Bissau, İran, İsveç, İzlanda, Jamaika, Demokratik Kongo, Kuzey Makedonya ve Şili'den ikişer, Bulgaristan, Burkina Faso, Çad, Ekvador, Gürcistan, Haiti, Honduras, İrlanda, İskoçya, İsrail, Karadağ, Meksika, Panama, Tanzanya, Uruguay ve Ürdün'den ise birer oyuncu yer aldı.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de!

Konya'da oynanan dev finalde rakibini deviren kırmızı-siyahlı ekip, kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazandı

24.05.2026 21:16:00 / Güncelleme: 24.05.2026 21:19:55
Haber Merkezi
Tarihinde ilk kez Süper Lig'de!
Tarihinde ilk kez Süper Lig'de!
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor'u 2-0 mağlup ederek Erzurumspor ve Amedspor'un ardından Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

Konya'da oynanan dev finalde rakibini deviren kırmızı-siyahlı ekip, kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.



Trendyol 1. Lig play-off finalinde heyecan doruktaydı. Mehmet Türkmen'in düdük çaldığı tarihi karşılaşmada, Arca Çorum FK ile Esenler Erokspor kozlarını Konya'da paylaştı.

Mücadeleye hızlı başlayan Çorum temsilcisi, 37. dakikada Serdar Gürler'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.



İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan kırmızı-siyahlılar, 53. dakikada Mame Thiam'ın kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkararak rahat bir nefes aldı.

Maçın uzatma dakikalarında Esenler Erokspor'dan Kanga'nın kırmızı kart görmesiyle rakip takım 10 kişi kalırken, Çorum FK sahadan 2-0 galip ayrılarak Süper Lig biletini kaptı.



Normal sezonu 4. sırada tamamlayan Uğur Uçar yönetimindeki Çorum FK, Süper Lig'e uzanan bu zorlu maratonda play-off etaplarını tek tek geçti.

İlk turda Ankara Keçiörengücü'nü eleyen ekip, yarı finalde Sipay Bodrum FK'yi saf dışı bırakarak adını finale yazdırmıştı.



Erzurumspor ve Amedspor'un doğrudan yükseldiği Süper Lig'e adını yazdıran son ekip olan Çorum FK, bu tarihi zaferle birlikte gelecek sezon en üst ligde şehri gururla temsil edecek.

Acun Ilıcalı: ‘Premier Lig'de kalmak istiyoruz’

İngiltere Premier Lig'e yükselen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti

24.05.2026 11:09:00
AA
Acun Ilıcalı: ‘Premier Lig'de kalmak istiyoruz’
Acun Ilıcalı: ‘Premier Lig'de kalmak istiyoruz’
İngiltere Premier Lig'e yükselen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Hull City'nin Wembley Stadı'ndaki Championship play-off finalinde Middlesbrough'yu 1-0 yenerek Premier Lig bileti almasının ardından Acun Ilıcalı, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, Premier Lig'de kulüp sahibi olmanın nasıl bir duygu olduğuyla ilgili soruya, "Bu soruya o kadar hazır değilim. Sadece 1 saat önce Premier Lig'de kulübüm oldu. Daha çok bugünün mutluluğu içindeyim.



Bütün ülkemizden, bize destek veren herkesten Allah razı olsun. Telefonumda şu anda 600 mesaj var. Son 1 hafta her gezdiğim yerde 'kazanacaksınız, yapacaksınız' dediler. O kadar çok dua aldık ki. Bu kadar duaya değil Middlesbrough, Real Madrid olsa dayanamazdı." diye konuştu.

Soyunma odasındaki atmosferin mükemmel olduğunu kaydeden Ilıcalı, "Sağ olsunlar güzel sözleriyle beni mutlu ettiler. Onları bu sene gerçekten çok destekledim. Onlar da bu desteğin karşılığını sahada verdiler. Şakalaştık, eğlendik." dedi.



Maçı tam anlamıyla yaşayamadığını da aktaran Ilıcalı, "Bu kadar sorumlulukla maçı yaşayamıyorsun. Milli maç ya da Fenerbahçe maçı olsa, amatör duygu başka bir şey. Burada bütün şehrin sorumluluğu sende. Yönetici olmak başka bir şey. Sorumluluk senin, bunlar kolay işler değil. Maç bende yok, şimdi seyredeceğim." ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, gelecek yıl Premier Lig'deki hedefleriyle ilgili soruya, " Önce Premier Lig'de kalmak istiyoruz çünkü hiç kolay değil. 1 sene kalırsan yırtıyorsun, bütçe artıyor. O zaman daha rahat savaşabiliyorsun. Elimizden geleni yapacağız." yanıtını verdi.

Akintola: "Büyük takımlarla karşılaşacak olmak çok heyecan verici"



İngiltere Premier Lig'e yükselen Hull City'nin orta saha oyuncusu David Akintola, sezon başında kimsenin kendilerine inanmadığını ancak şu anda bulundukları yerden çok mutlu olduklarını söyledi.

İngiltere Championship play-off finalinde Middlesbrough'yu 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan 30 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, "Sezon başında kimse inanmamıştı. Bir takım olarak savaştık ve burada olmaktan dolayı mutluyuz. Bunu tarif edebileceğim hiçbir kelime yok." diye konuştu.

Tüm sezon yoğun çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirten Akintola, "Başkan, teknik direktör ve tüm personel, herkes çok mutlu. Eğer inanırsanız her şey mümkündür; biz Allah'a, sıkı çalışmamıza inandık ve sonunda her şey meyvesini verdi." dedi.

Akintola, 90+5. dakikada attığı golle Premier Lig biletini getiren Oli McBurnie ile ilgili soruya, "O daima, doğru zamanda, doğru yerde oluyor. Onun adına çok mutluyum, çok yakınız. Ayrıca hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi biri. Harika birisi.

Eğer onu kişisel düzeyde tanıma fırsatı bulursanız, onun çok güçlü bir karakter olduğunu anlarsınız. Bu yüzden onun adına çok mutluyum. Harika bir sezon geçirdi ve Premier Lig'de de buna devam etmeye hazır olduğundan son derece eminim." ifadelerini kullandı.

Premier Lig'in dünyadaki en iyi lig olduğunu savunan Akintola, "Chelsea ile kupada eşleşmiştik, şimdiyse onlarla aynı ligde olacağız. Bu yüzden Manchester City, Manchester United gibi büyük takımlarla karşılaşacak olmak çok heyecan verici olacak ve biz hazırız." şeklinde görüş belirtti.

Millar: "Taraftarlarımız olmadan başaramazdık"

26 yaşındaki Kanadalı kanat oyuncusu Liam Millar ise Premier Lig yolunda büyük destek veren taraftarlarına dikkati çekerek, "Bizim için yaptığınız her şeye çok teşekkür ederiz. Geçen yıl neredeyse küme düşecekken bu yıl Premier Lig'e yükselme başarısını taraftarlarımız olmadan başaramazdık. Sizler inanılmazsınız. Çok teşekkürler." diye konuştu.

Millar, gelecek sezon Premier Lig'de mücadele edecek olmalarıyla ilgili de "Çocukken Liverpool'un altyapısındaydım. Bu yüzden oraya geri dönmek ve Anfield'da oynamak benim için çok güzel olacak." dedi.

İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı

İran Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kampının, ABD'den Meksika'ya alındığı duyuruldu.

24.05.2026 11:05:00
AA
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
İran Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kampının, ABD'den Meksika'ya alındığı duyuruldu.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre FIFA, milli takım kampının ABD'den Meksika'ya taşınması talebini onayladı.

Kamp, Pasifik Okyanusu kıyısında ve Meksika ile ABD sınırında bulunan Tijuana'da düzenlenecek.

İran Futbol Federasyonu Başkanı Mehdi Taj, İran milli takımının kampının ABD'den Meksika'ya taşınmasıyla ilgili olarak "Dünya Kupası'na katılan takımların kamplarının FIFA tarafından onaylanması gerekiyor ve şükürler olsun ki, aldığımız taleplerin yanı sıra İstanbul'da FIFA yetkilileri ve Dünya Kupası organizatörleriyle yapılan toplantılar ve dün FIFA Genel Sekreteri ile yaptığımız web semineri göz önünde bulundurularak, kampın ABD'den Meksika'ya taşınması talebi onaylandı." açıklamasını yaptı.

İran Milli Futbol Takımı'nın Antalya kampı sürüyor

ABD, Kanada ve Meksika'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İran Milli Futbol Takımı'nın Antalya'daki hazırlık kampı devam ediyor.

Dünya Kupası için 5 Haziran'a kadar kentte hazırlıklarını sürdürecek İran Milli Futbol Takımı, kamp kapsamında 29 Mayıs'ta Gambiya, 4 Haziran'da ise Mali ile hazırlık maçı oynayacak.

Milli takımın 2026 FIFA Dünya Kupası için belirlenen nihai 26 kişilik kadrosu ise 1 Haziran'da açıklanacak.

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde zafer Barcelona'nın oldu

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Lyon'u 4-0 mağlup eden Barcelona, 4. kez kupayı müzesine götürdü

24.05.2026 10:28:00
İhlas Haber Ajansı
Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde zafer Barcelona'nın oldu
Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde zafer Barcelona'nın oldu
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Lyon'u 4-0 mağlup eden Barcelona, 4. kez kupayı müzesine götürdü.



UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile Lyon, Norveç'in Oslo kentindeki Ullevaal Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi, 55 ve 70. dakikalarda Ewa Pajor, 90 ve 90+3. dakikalarda Salma Paralluelo'nun kaydettiği gollerle Fransız temsilcisini 4-0 mağlup etti.



Ligde son 8 sezonu şampiyon tamamlamayı başaran Barcelona, son 5 yılda 4. kez Kadınlar Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürdü.

Torreira Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'ın başarılı orta saha dinamosu Lucas Torreira, Uruguay ekibi Nacional'e transfer olacağı yönündeki iddialara net bir yanıt verdi; Türkiye'deki geleceğini ve kontrat kararını açıkça ilan etti

23.05.2026 15:40:00
Haber Merkezi
Torreira Galatasaray'dan ayrılacak mı?
Torreira Galatasaray'dan ayrılacak mı?
Galatasaray'ın başarılı orta saha dinamosu Lucas Torreira, Uruguay ekibi Nacional'e transfer olacağı yönündeki iddialara net bir yanıt verdi; Türkiye'deki geleceğini ve kontrat kararını açıkça ilan etti.

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, geleceği ve eski kulübü Nacional'e dönme ihtimali hakkında net mesajlar verdi. Uruguaylı yıldız, "Nacional'de ne zaman oynamayı düşünüyorsun?" sorusuna Türkiye kariyerine ve kulübüne olan bağlılığını vurgulayarak yanıt verdi.







- Şu anda Türkiye'de çok önemli bir dönem geçiriyorum. Bir sözleşmem var ve kulübüme her zaman saygı göstermek önemli.






Türkiye'deki kariyerine ve devam eden kontratına sadık olduğunu belirten başarılı oyuncu, taraftarların ve kulübün içini rahatlatırken, önceliğinin mevcut hedefler ve başarılar olduğunun altını çizdi.

Galatasaray'a işareti böyle çaktı

Eyüpspor forması giyen Mateusz Legowski, Galatasaray Stadı'na yakın bir yerde oturduğunu anlattı. Gollerden haberdar olmak için televizyona ihtiyaç duymadığını söyledi!

23.05.2026 15:19:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a işareti böyle çaktı
Galatasaray'a işareti böyle çaktı
Mateusz Legowski, bu sezon başında Salernitana'dan bedelsiz olarak Eyüpspor'a katılmıştı. Polonyalı orta sahayla 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavele yapıldı. 23 yaşındaki futbolcu, Eyüpspor'la birlikte Süper Lig'de kalmayı başarmıştı. Sezonun ardından ilginç açıklamalarda bulundu.






GECİKME OLMADAN!

Ülkesinin basınına konuşan Mateusz Legowski, "Galatasaray ligde veya Şampiyonlar Ligi'nde gol attığında bunu öğrenmek için televizyonu açmama gerek olmuyor. Biliyorsunuz, TV yayınında biraz gecikme var. Ama ben gecikme olmadan gol seslerini duyabiliyorum" ifadelerini kullandı.






DÜZ BİR HATTA 500 METRE

Polonyalı futbolcu, "Harika bir stadyuma sahipler. Oturduğum yer, düz bir hat üzerinde stada 500 metre mesafede... Maçlardan saatler önce zaten bölge hareketlenmeye başlıyor. Binlerce taraftar oraya geliyor. Bir sürü polis de bulunuyor. Gerçekten çılgın bir ortam" yorumunu yaptı.

Galatasaray Batrakov için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Galatasaray'ın 10 numara adayları arasında Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov da bulunuyor. 20 yaşındaki Rus yıldızın bu yaz döneminde serbest kalma maddesinin devreye gireceği konuşuluyor

23.05.2026 15:13:00
Haber Merkezi
Galatasaray Batrakov için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Galatasaray Batrakov için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı 10+4'lük yabancı kontenjanı sonrasında genç isimler biraz daha öne çıkmış durumda. Onlardan biri de Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov... 20 yaşındaki futbolcu, uzun süredir takip ediliyor.






BU YAZ GEÇERLİ OLACAK!

Sarı-Kırmızılılar'ın konuyla ilgili temasları sürüyor. Rusya kaynaklı haberlere göre; bu yaz döneminde oyuncunun 16 milyon euroluk serbest kalma bedeli devreye girecek. Fransız devi PSG'nin de 1.73 boyundaki oyuncuya bariz bir ilgisi var... Onlar da orta saha transferi için ciddi bir bütçe ayırmış durumda... Ancak bu para sadece tek futbolcu için kullanılmayacak.






4 MİLYONU MENAJERE

Aleksey Batrakov'un 16 milyon euroluk serbest kalma bedeli dışında 4 milyon euro da temsilcisine verilmesi gerektiği konuşuluyor... Yani toplamda 20 milyon euroluk bir bonservis maliyetine ulaşılıyor. Piyasadaki rakamlar düşünüldüğünde aslında bu para normal görülüyor. Galatasaray'ın, PSG'den önce işi bitirmek istediği öğrenildi. 1.73 boyundaki futbolcu bu sezon Rus Ligi'nde 28 karşılaşmaya çıktı. 13 gol ve 10 asist üretti.

Fenerbahçe'ye İtalyan hoca mı geliyor?


 
 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi’nin 'Türkiye’yi bilen bir hoca' sözleriyle işaret ettiği gizemli isim deşifre oldu! Geçtiğimiz sezon Ajax ile Hollanda'yı sallayan, bu sezon ise Porto'nun başında dünyaca ünlü Jose Mourinho’ya adeta fark atarak Portekiz'de şampiyonluğa uzanan Francesco Farioli.

23.05.2026 15:05:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye İtalyan hoca mı geliyor?
Fenerbahçe'ye İtalyan hoca mı geliyor?

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, sarı-lacivertli camianın merakla beklediği teknik direktör kriterini ilk kez açıkladı. Safi, "Türkiye Ligi'ni bilen bir hoca ile çalışacağız. Jorge Jesus ile bir temasımız yok" diyerek gündemi sarsarken, perde arkasındaki o isim de deşifre oldu.







Hakan Safi'nin "Türkiye Ligi'ni bilen hoca" tarifinin ardından kulisler adeta yangın yerine döndü. Safi'nin listesindeki bir numaralı teknik adamın, geçmişte Süper Lig'de uzun yıllar görev yapan ve Türkiye'yi çok yakından tanıyan Francesco Farioli olduğu iddia edildi. Farioli'nin Porto ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.







Türkiye kariyerinin ardından Avrupa'da devrim yaratan İtalyan teknik adam, başarı basamaklarını hızla tırmandı. Geçtiğimiz sezon Hollanda devi Ajax'ın başında şampiyonluğu son anda kaçırarak büyük ses getiren genç çalıştırıcı, bu sezon ise Portekiz'de tarih yazdı. Porto'nun başına geçen Farioli, ezeli rakiplerine ve Jose Mourinho'ya büyük fark atarak Portekiz'de şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.







Süper Lig'de Karagümrük (22 Mart 2021-16 Aralık 2021) ve Alanyaspor'da (31 Aralık 2021-27 Şubat 2023) oynattığı modern ve hücum odaklı futbolla hafızalara kazınan Farioli'nin, Hakan Safi'nin seçimi kazanması halinde sarı-lacivertli koltuğa oturmaya en yakın aday olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe'den çifte operasyon


 
 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin canlı yayındaki 'iki santrfor alacağız' sözlerinin ardından bombalar patladı. Sarı-lacivertlilerin yeni dönemdeki golcü adaylarının Darwin Nunez ve Serhou Guirassy olduğu iddia edildi.

23.05.2026 14:55:00
Haber Merkezi
 Fenerbahçe'den çifte operasyon
 Fenerbahçe'den çifte operasyon

Fenerbahçe'de 23 Mayıs'ta düzenlediği basın toplantısıyla yönetimini tanıtan başkan adayı Hakan Safi, katıldığı canlı yayında camiayı heyecanlandıracak çok net transfer vaatlerinde bulundu.
Göreve gelmesi halinde kurulacak kadronun kalibresini açıkça ortaya koyan Safi, transfer stratejisini ve bütçe planlamasını şu sözlerle özetledi: "Bugün benim talip olduğum oyuncular dünya yıldızı. Takımı Şampiyonlar Ligi seviyesindeki oyuncularla dolduracağız. Fenerbahçe'nin 3-4 bölgesine dünya yıldızı alacağız. İki santrfor, bir sol stoper ve bir kaleci transferi yapacağız."







Vaatler büyük, cep küçük mü?

Sarı-lacivertli camiada Hakan Safi ve kurmaylarının listesinde olduğu iddia edilen Şampiyonlar Ligi patentli o isimler:
• Kaleci adayı olarak Porto'nun ve Portekiz Milli Takımı'nın 1 numarası Diogo Costa'nın ismi geçiyor.







• Defans hattının solunu sağlama almak isteyen Safi'nin, Manchester United forması giyen Arjantinli dünya şampiyonu Lisandro Martínez için nabız yokladığı ileri sürüldü.







•  İki santrfor sözü veren başkan adayının hedefindeki isimlerin, Dortmund'un golcüsü Serhou Guirassy (alttaki fotoda) ve Al-Hilal forması giyen Darwin Nunez (üstteki fotoda) olduğu iddia ediliyor.







Adım atılacak?

"Fenerbahçeli hayal etmez, hayal ettirir" diyerek taraftara 12 yıllık hasreti bitirme sözü veren Hakan Safi'nin, sandıktan zaferle çıkması halinde bu isimler için resmi adımları derhal atması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.