logo
19 NİSAN 2024

Beykoz’da en büyük balığı tutanlar ödüllendirildi

Beykoz’da en büyük ve en ağır balığı tutanlar ödüllendirildi
25.10.2021 10:51:00 /
İstanbul’un balıkçı ilçelerinden Beykoz'da düzenlenen balık tutma yarışmasında en büyük ve en ağır balığı tutan altın ödülünün sahibi oldu. Av sezonunun açıldığı ve bereketli bir şekilde devam eden sürede Beykozlular en büyük balığı tutmak için çubuklu sahilde yerini aldı.
 
Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen 'Balık Tutma Yarışması'nda yarışmacılar en büyük ve en ağır balığı tutmak için çubuklu sahilde oltalarını attı. Beykoz ve çevre ilçelerden yoğun ilgi gören yarışmada balıkçılar çubuklu sahilinde saatlerce oltalarını boğaza attılar. Boğazın en bereketli konumlarından olan Beykoz sahilinde oltalarını atan balıkçılar, renkli görüntüler oluşturdu.
 
Birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın verilen yarışmada, en büyük ve en ağır olmak üzere iki ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu.
 
“Ben de 10 senedir balık tutuyorum, güzel ve iyi bir uğraş”
 
Çubuklu sahilinde olta atan balıkçılardan Serhat Özkoçak, "Böyle etkinlikler yaptığı için Başkan'a ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim, başarılar diliyorum. Böyle gençlere hem yol açmış oldu ve iyi bir hobi oluyor.
 
Ben de 10 senedir balık tutuyorum, Kanlıca'da yaşıyorum. Güzel ve iyi bir uğraş diyebilirim. Zaman buldukça buraya balık tutmaya gelirim. Buradaki balık durumu ise işte gece lüfer çıkıyor, gündüz kurşun arkası çalışıyor ama bu sene biraz zayıf" dedi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.