logo
29 MART 2024

Çocuklar oyun oynarken iki aracı yaktı

Esenyurt’ta çocuklar oyun oynarken iki aracı yaktı
14.06.2021 20:05:00 /
Esenyurt’ta üç çocuğun oyun oynamak maksadıyla yaktığı ateş sonucu biri terk edilmiş halde bulunan iki araç yandı.
 
Olay, Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde bulunan Gümüş Sokak'ta saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Üç çocuğun oyun oynamak maksadıyla terk edilmiş bir aracın yanında yaktıkları ateş büyüyerek kontrolden çıktı. Çocuklar ateşin kontrolden çıkmasıyla korkarak olay yerinden uzaklaşırken, yangın park halinde bulunan başka bir araca da sıçradı.
 
Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Olay nedeniyle mahallede kısa süreli panik yaşanırken, mahalle sakini Hasan Türkan ise “Yanımızdan ellerinde kibrit bulunan üç çocuk geçti ve arabanın yanına gitti. Çocuklar bir süre arabanın yanında oynadıktan sonra arabalar yanmaya başladı. Arabanın yandığını gören çocuklar ise korkup kaçtılar” dedi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.