logo
23 NİSAN 2024

Çocukların çatıdaki kartopu oyunu pahalıya mal olabilirdi

Çocukların çatıdaki kartopu oyunu pahalıya mal olabilirdi
23.01.2022 21:51:00 /
Küçükçekmece’de, kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar kartopu oynayarak eğlenirken, zaman zaman tehlikeli anlar oluştu. Çatıya çıkarak kartopu oynayan iki çocuk yürekleri ağza getirdi.
 
Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde kar yağışını ve okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, kendilerini sokağa attı. Kimisi kar topu oynadı, kimisi de kayarak keyifli anlar yaşadı.
 
Kartopu oynayan bazı çocuklar ise tehlike ile karşı karşıya geldi. Cumhuriyet Mahallesi'nde ailesinden habersiz çatıya çıkan iki çocuk kartopu oynamaya başladı. Düşme tehlikesine rağmen kartopu oynayan çocuklar, yürekleri ağza getirdi. Çocukların tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Kamerada, iki çocuğun çatıda oynadığı, birinin ise çatının tepesine çıktığı görüldü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.