logo
29 MART 2024

Diyarbakır Ramazan'ı çok tatlı geçirmiş

Diyarbakır'da Ramazan ayı ve bayramında tatlı satışı 100 tona ulaştı
07.05.2022 14:37:00 /
Diyarbakır’da Ramazan ayı ve bayramı süresince Hacıbaba Pastanelerinde tatlı satışı 100 tona ulaşıldı, Kurban Bayramına şimdiden hazırlıklar başladı.
 
Diyarbakır’da 39 yılı aşkındır tatlı sektöründe nam salan ve birçok ilde şubesi olan Hacıbaba Pastaneleri bayram mesaisi 3 vardiyalı sistem ile atlattı. Ramazan ayı ve bayramı süresince yaklaşık 100 tona yakın tatlı satışı gerçekleştiğini söyleyen Hacıbaba Pastaneleri Gıda Mühendisi Yıldız Teyfur, satışların başını baklava çeşitleri aldığını kaydetti.
 
Teyfur, “Satışlarımızda geçen bayrama oranla müthiş derecede artış oldu, Ramazan ayı ve bayramında toplam 80 ile 100 ton arası satış gerçekleşti. Soğuk baklava 15 tona yakın, normal baklava çeşidi, 35 tona yakın, kadayıf çeşidi 20 tona yakın geri kalanı ise diğer tatlı çeşitlerimizde satış gerçekleşti. Yoğunluk inanılmaz derecede vardı, ustalarımız bayram gecesi dahil olmak üzere 3 vardiyalı çalıştılar. Şimdiden talepler devam ediyor Kurban Bayramına da hazırlıklar başladı.
 
Hem mail yolu hem de yaptığımız anket çalışmaları sonucunda vatandaşlarımızın beğenilerini ve taleplerini görerek bunun doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye genelinde siparişler oluştu, hem bayram hem de düğün gibi etkinliklerinde vatandaşlar siparişlerini verdiler” dedi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.