logo
19 MART 2024

El-Şuruk Kulesi'nin vurulma anı

El-Şuruk Kulesi'nin vurulma anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı
14.05.2021 12:53:00 /
İsrail’in düzenlediği hava saldırısında Gazze’de bulunan çok katlı El-Şuruk Kulesi'ni vurarak yıktığı ana ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
 
İsrail, dün düzenlediği hava saldırısı ile Gazze’nin orta kesiminde yer alan 14 katlı El-Şuruk Kulesi’ni vurmuş, vurulan bina kısa sürede tamamen yıkılmıştı. İsrail basınında yer alan haberlerde, vurulmadan önce bina sakinlerinin binayı boşaltmaları konusunda uyarıldığı ve saldırı öncesi patlayıcı özelliği olmayan füzeler fırlatıldığı belirtilmişti.
 
Binanın füzeler ile vurulduğu ana ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İsrail’in binanın temeline doğru attığı 2 füze çevrede bulunanlar tarafından anbean kaydedildi.
 
El-Şuruk Kulesi, İsrail hava saldırılarından yıkılan 3’üncü çok katlı bina olmuştu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.