logo
25 NİSAN 2024

Gaziantep'te can pazarı

Gaziantep'te can pazarı...Yolcu minibüse ile otomobil çarpıştı: 2'si ağır 12 yaralı
16.10.2021 21:23:00 /
Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı.
 
Gaziantep'ten Araban istikametine seyir eden 27 AHU 357 plakalı M.K. idaresindeki Fort transit model minibüs, Yavuzeli ilçesi girişinde karşı istikametten gelen ve şeridine giren H.B.Ç. idaresindeki 06 LIJ 22 plakalı Ford marka otomobil ile çarpıştı. Her iki araç ve içerisindeki yolcular çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki kayalık araziye savruldu.
 
Feci kazada 2'si ağır toplam 12 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin yoğun çabası ile kalbi ve nabzı duran iki kişi yeniden yaşama döndürüldü. Yarılalar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Gaziatep'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Yarılardan 10'u aynı aileden
 
Kazada yaralananlardan 10'nun minibüste bulunduğu ve aynı aileden olduğu öğrenildi. Kazanın ardından şoka giren minibüs sürücüsü M.K., yara bile almadan feci kazadan kurtulurken, araçta bulunan çocukları ve torunları ile birlikte piknik yapmak amacıyla Araban ilçesinde bulunan ve yakınlarının kaldığı bağ evine gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Yolun yarısında meydana gelen kazada ise minibüste bulunan yemek ve kebaplık etlerin de yola saçıldığı görüldü.
 
Kaza nedeniyle güvenlik tedbirlerinin alındığı yolda ulaşım kontrollü sağlanırken, kazada ağır yaralanan 2 kişinin hayati tehlikesi sürerken diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.