logo
29 MART 2024

Genç kız kurtarılamadı

Otomobilin çarpmasıyla 40 metre öteye fırlayan genç kız kurtarılamadı
17.05.2021 14:56:00 /
Denizli’de yaya geçidinden karşıya geçerken otomobilin çarpması sonu 40 metre öteye fırlayan genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Pamukkale ilçesi Ulus kavşağında meydana gelen kazada, 25 yaşındaki Selahattin Duman'ın idaresindeki 20 SD 345 plakalı Audi marka otomobil, yolun karşı tarafına geçmek isteyen Fatma Ergil ve arkadaşına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Fatma Ergil yaklaşık 40 metre fırlayarak yola savruldu. O esnada yoldan geçen sağlık görevlisi yerde yatan Fatma Ergil’e kalp masajı yaparak hayatta tutmaya çalıştı.
 
Çevredeki vatandaşlar 112’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri çok fazla kan kaybeden Ergil'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise sürücü Selahattin Duman’ı ifadesini almak üzere karakola götürdü.
 
Hastaneye kaldırılan Fatma Ergil'in yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.