logo
20 NİSAN 2024

Gökyüzü balonlarla renklendi

Kapadokya’da gökyüzü balonlarla renklendi
20.03.2021 10:13:00 /
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile havalanan sıcak hava balonları gökyüzünü renklendirdi.
 
Kapadokya’da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havalanan sıcak hava balon turlarına yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterirken balonların görsel şöleni kendisine hayran bıraktı. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi Kılıçlar Vadisinden havalanan onlarca balon gökyüzünü renklendirirken balonların görsel şöleni yerli ve yabancı turistlere kendisine hayran bıraktı.
 
Antalya’dan Kapadokya bölgesine tatile gelen Yıldız Obuz "Gökyüzündeki balonların görsel şölenini mutlaka herkes yaşamalı" dedi. Obuz, “İlk defa bu kadar heyecanlandım. Kapadokya’da balonların gökyüzünde ki görüntüsü muhteşem bir şey. Gelmeyenlerin mutlaka gelip görmesi gerekiyor. Çok heyecan verici burayı yaşamanız lazım. Peribacalarının arasında balonları izlemek muazzam bir duygu. O kadar güzel ki bunu benim size anlatmama gerek yok çünkü gelip yaşamanız lazım. Mükemmel” diye konuştu.
 
Balon turlarını izleyen Arda Güney ise gökyüzünde balonların harika bir görsellik sunduğunu ifade etti. Güney, “Balonlar burada insanların tarihi yerleri görmesine güzel bir görsellik sunuyor. Bu yüzden bu etkinliği seviyorum. Gökyüzünde balonlar çok güzel. Kapadokya bölgesini tatil yeri yapan yer balonlar diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.