logo
29 MART 2024

Hacerü’l Esved

Suudi Arabistan İki Kutsal Cami İşleri Genel Başkanlığı tarafından Hacerü’l Esved taşı yüksek çözünürlüklü olarak yakından görüntülendi
06.05.2021 02:28:00 /
Suudi Arabistan İki Kutsal Cami İşleri Genel Başkanlığı tarafından Hacerü’l Esved taşı yüksek çözünürlüklü olarak yakından görüntülendi.
 
Suudi Arabistan İki Kutsal Cami İşleri Genel Başkanlığı, resmi sosyal medya hesaplarında paylaştığı Hacerü’l Esved taşının foptoğrafları büyük beğeni topladı. Fotoğraf çekimi 7 saat sürerken, çekimleri özel tekniklerle gerçekleştirildi. Bakanlık Hacerü’l Esved hashtag'i kullanarak yaptığı paylaşımların ardından fotoğraflar Twitter'da en çok konuşanlar arasında yer aldı.
 
Suudi Arabistan’dan hac kararı
 
Suudi Arabistan, korona virüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldığı tedbirleri kapsamında yurtdışından gelmek isteyen hacı adaylarını ülkeye almayabilir. Henüz net bir karar açıklanmazken, bu yıl hac vazifesini tamamıyla aşılanmış Suudi Arabistan vatandaşları ve ülkede ikamet edenlerle sınırlı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Suudi Arabistan tarafının, nihai kararı gelecek günlerde açıklaması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.