logo
19 NİSAN 2024

Havai fişekler belediye otobüsünün üstüne düştü

Rusya'da havai fişekler belediye otobüsünün üstüne düştü
13.10.2021 15:28:00 /
Rusya'da kimliği belirsiz kişilerce atılan havai fişekler belediye otobüslerinin bulunduğu bir garajdaki otobüslerden birinin üstüne düşerek yangın çıkmasına neden oldu.
 
Rusya'nın Kamçatka bölgesinde kimliği belirsiz kişilerce atılan havai fişekler, Kamçatka-Petropavlovsk seferlerini düzenleyen belediye otobüslerinin bulunduğu garajdaki bir otobüs üstüne düştü. Gece yarısına doğru yaşanan olayda, fırlatıldıktan sonra bir süre havada süzülen havai fişeğin otobüslerden birinin üstüne düşmesi sonucu yangın çıktı. Durumu fark eden devriye polisleri hemen harekete geçerek, araçlarıyla garaja geldi.
 
 Çok sayıda otobüsün yan yana bulunduğu garajda, yangının yayılmasını önlemek için polislerden biri otobüsün üzerine tırmandı. Otobüsün üzerine tırmanan polis memuru yangın söndürme tüpüyle yangına müdahale ederek, garajdaki yaklaşık 20 otobüsün yanmasının önüne geçti. Olay anı, garajın güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedilirken, havai fişekleri atanların bulunması için çalışma başlatıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.