logo
23 NİSAN 2024

İftar programında saldırıya uğrayan CHP’li başkandan açıklama

Adana’da iftar programında yumurtalı saldırıya uğrayan Seyhan İlçe Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yaptığı açıklamada, "Hizmetlerden rahatsız olan bazıları kendilerine az hizmet yapıldığını ifade ederek bir yumurta attılar" dedi
21.04.2022 22:41:00 /
Adana’da iftar programında yumurtalı saldırıya uğrayan Seyhan İlçe Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yaptığı açıklamada, "Hizmetlerden rahatsız olan bazıları kendilerine az hizmet yapıldığını ifade ederek bir yumurta attılar" dedi.
 
Seyhan Belediyesi, Dağlıoğlu Mahallesi’nde verdiği iftar programında Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a yumurtalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında açıklamalarda bulunan Akay, "Gün aşırı iftar programlarının bir tanesinde bugün tatsız bir olay yaşandı.
 
Herhalde yapılan hizmetlerden rahatsız olan bazıları kendilerine az hizmet yapıldığını ifade ederek, saldırı demeyelim buna bir yumurta attılar. Olayın tamamı bu. Ondan sonra zaten yemeğimize devam ettik. Mahalle halkıyla birlikte bin kişiyi aşan bir topluluk içerisinde herkes bu olayı fazlasıyla protesto etti. Yapanlar da bu sırada kaçmak zorunda kaldılar" dedi.
 
Son olarak Akay, "Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süre içerisinde hizmetlerimizden rahatsız olanlar başka hesaplar yapanlar elbet olacaklar. Bunlar siyasetin toplumsal yapıların bir parçası maalesef, olmazsa iyi olur. Olunca da yolumuza devam edeceğiz. Bildiğimiz yol belli. Bu yoldan bizi kimse döndürme şansına da hakkına da sahip değil” ifadelerine yer verdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.