logo
29 MART 2024

İsrail, camilerden sonra evleri de basmaya başladı

İsrail polisinden Kudüs'te Filistinlilere ait evlere baskın
18.09.2021 11:33:00 /
İsrail polisi, Kudüs’te Silvan Mahallesi’nde Filistinlilere ait evlere baskın düzenlerken, baskın sırasında İsrail polisi ve Filistinliler arasında arbede çıktı.
 
İsrail polisi, Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Silvan Mahallesi'nde Filistinlilere ait evlere baskın düzenledi. Baskın sırasında İsrail polisi ve Filistinliler arasında arbede çıktı. Yerel kaynaklar, İsrail polisinin Filistinlilere plastik mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahale ettiğini ifade etti. Filistinli gençler, İsrail polisine havai fişek atarak karşılık verdi ancak İsrail tarafından herhangi bir yaralanma bildirilmedi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.