logo
20 NİSAN 2024

İstanbul Havalimanı'nda korkutan anlar

İstanbul Havalimanı'nda korkutan anlar: Vip araç hem patladı hem de alev alev yandı
25.06.2021 09:00:00 /
İstanbul Havalimanı'nda turist yolcuları almak için gelen ve turizm firmasına ait olduğu öğrenilen araç henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alev topuna dönen araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, patlamaların yaşandığı o anlar kameraya yansıdı.
 
Olay, saat 00:30 sıralarında İstanbul Havalimanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre turist yolcuları almak için gelen yolcu terminaline gelen ve turizm firmasına ait olduğu öğrenilen VIP minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araç sürücüsünün kendisini son anda dışarı attığı araç alev topuna döndü. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırarak önlem alırken, patlamanın yaşandığı VIP minibüs aracı daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
 
Patlama anı kamerada
 
Alev topuna dönen ve patlamaların yaşandığı araçtaki yangın anları ise kameraya yansıdı. Alevler içerisinde kalan araçta patlamaların olduğu ve daha sonra yanan araca itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Yangında can kaybı ya da yaralanma olmazken, yangın sonrası VIP minibüs kullanılamaz hale geldi.
 
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.